Peaky Blinders seizoen 4 komt veel eerder dan verwacht

Redactie 12 okt 2017 Entertainment

‘Thomas fucking Shelby’ is wat ons betreft al te lang van het scherm af. De spanning en familiedrama’s in Peaky Blinders laten ons even de sleur van het dagelijkse leven vergeten en brengen ons regelrecht in de gangstersferen van 1920. Seizoen 3 liet ons hangen met een bizarre cliffhanger en laat ons met een stekend gevoel achter, hoe gaat het in godsnaam verder met de Shelby-familie?

Hier komen we waarschijnlijk sneller achter dan verwacht. Tijdens een interview op het BFI festival in London vertelde de échte Thommy Shelby, topacteur Cillian Murphy, dat kerst héél vroeg komt dit jaar. Murphy zei namelijk dat seizoen 4 al in november al te zien zal zijn. “Seizoen 4 zal écht het beste seizoen worden, spijkerhard met veel verrassingen.”

BBC heeft dit nieuws nog niet bevestigd, maar ook zéker niet ontkend. Dus wij zijn enorm hoopvol en verwachten volgende maand alweer aan ons scherm geplakt te zitten.  In dit nieuwe seizoen zal oscar-winnaar Adrien Brody een grote rol op zich nemen. Hij zal de leider van een Italiaans-Amerikaanse gang vertolken waarmee de Shelby’s een bloedstollende strijd mee aan zullen gaan.

Game of Thrones-fans zullen ook blij verrast zijn met de komst van Aidan Gillen (Petyr Baelish a.k.a. Littlefinger in GOT). Peaky Blinders regisseur Stephen Knight laat weten dat zijn rol in deze serie véél harder is dan zijn rol in Game of Thrones.  Over Aidan’s rol zegt Knight: “Aidan zal een spijkerharde Gypsy vertolken, die weliswaar een bondgenoot is van Thommy, maar geen gemakkelijke. Hij is zeg maar de nucleaire knop die je besluit in te schakelen wanneer er echt geen andere uitweg is.” Dit beloven dus weer enorm veel geweldige Peaky Blinders afleveringen zoals wij ze hebben willen. Spijkerhard, meedogenloos maar met een enorm hart voor de familie.

Foto: BBC

Unilad

Reageer op artikel:
Peaky Blinders seizoen 4 komt veel eerder dan verwacht
Sluiten