Hitserie Peaky Blinders krijgt nu een eigen festival

redactie 7 Aug 2019 Entertainment

De populariteit van Peaky Blinders schiet de laatste dwars door het dak.  De Netflix-serie maakt zich op voor alweer het vijfde seizoen en de fans, waaronder wij, kunnen niet wachten. En of dat nog niet genoeg was, is er nu ook een Peaky Blinders Festival aangekondigd!

Het festival wordt gehouden in, en dat zal niet als een grote verrassing komen, Birmingham, de thuisstad van de Peaky Blinders waar ze in de jaren 20 naam maakten. De gangsters nemen het centrum van de Britse industriestad zoals vanouds voor twee dagen geheel over. Birmingham zal dan helemaal in het teken staan van de muziek, cultuur en tijdsgeest van de beroemde serie.

Om dit voor elkaar te krijgen wordt werkelijk alles uit de kast getrokken. Ruim 200 acteurs zullen het historische centrum bevolken zodat de authentieke sfeer prachtig voelbaar wordt en de festivalgangers de jaren 20 zo binnenstappen. De beleving staat centraal, de Peaky Blinders keren terug. Dat wordt een intimiderend weekend!

View this post on Instagram

We have made arrangements to perform at the @peakyblindersofficial Festival and we invite you to join us. It will be biblical xxx

A post shared by SLAVES (@slaves) on

Door heel Birmingham zullen barretjes, restaurants en pubs meewerken om een gigantisch decor te creëren waar fans hun vingers bij af kunnen likken. Ook het muzikale programma is voorzien van de nodige zware rock, maar het is vooral de ‘very special guest’ die de aandacht trekt op de aankondiging. Fans fluisteren dat dit Nick Cave is, de man achter de legendarische theme song, en wij hopen dat ze gelijk hebben.

Het Peaky Blinders Festival zal 12 en 13 september plaatsvinden en de kaartjes gaan 9 augustus hier in de verkoop. De ticketprijzen zijn nog niet bekend, maar wat maakt dat ook uit wanneer je je eindelijk een heel weekend lang kunt onderdompelen in de Peaky f*cking Blinders? Gewoon kopen die tickets dus.

Manners

Reageer op artikel:
Hitserie Peaky Blinders krijgt nu een eigen festival
Sluiten