Italië maakt gebruik van pastarietjes om plasticvervuiling tegen te gaan

redactie 9 Oct 2019 Entertainment

Vergeet plastic- en papierenrietjes. De Italianen hebben de ultieme oplossing gevonden die de rietjes discussie voor eens en voor altijd beëindigt: pastarietjes. Zij keken naar hun wereldberoemde keuken en dachten die harde pasta kunnen we toch gewoon als rietje gebruiken? Weer een probleem dat de overheerlijke pasta uit Italië weet te verhelpen. Pasta never disappoints!

Simpel en briljant

Zo zie je maar weer dat niet alles in deze wereld een superingewikkeld en duur alternatief nodig heeft. Pak gewoon een pastarietje en draag bij aan een betere wereld. Greta zal trots zijn. Dikke duim omhoog voor alle bars en discotheken in het mooie Italië.

Here in Italy bars are starting to use pasta as straws to reduce plastic use. Our technology amazes the world another time. from europe

Gratis snack

Naast het briljante feit dat dit de plastic- en papiervervuiling tegen gaat, bespaar je ook nog wat snackgeld. Als je drankje leeg is kun je namelijk gewoon nog genieten van wat pasta. Een van de leveranciers van dit prachtige concept is het bedrijf Stroodles. Ze zijn gespecialiseerd in rietjes die gemaakt worden van tarwe en water, die voor 100 procent veganistisch en biologisch afbreekbaar zijn. Ze gaan ook tot een uur mee – gebruik ze gewoon niet om thee of koffie mee te drinken, maar dat kunnen we wel overleven. Markie en Jesse maken jullie al aantekeningen?

Top idee, duimpje omhoog!

Reageer op artikel:
Italië maakt gebruik van pastarietjes om plasticvervuiling tegen te gaan
Sluiten