7 manieren hoe jij je statiegeld kan verzilveren tijdens dit EK

jun 17 , 12:58 Partner
statiegeld
Het EK is begonnen! Of je nu thuis gaat kijken, bij vrienden of in een kroeg; dikke kans dat er flink wat blikjes en flesjes doorheen gaan. Die pleur je niet in de afvalbak, maar ga je natuurlijk recyclen. Goed voor het milieu, goed voor jezelf. 15 cent statiegeld lijkt misschien niet zoveel; opgeteld kun je er heel wat bitterballen van kopen. Op zoek naar inspiratie? Laten wij hier nou het antwoord op hebben!
Met deze tips maak je namelijk van elke wedstrijd een feestje. Dus lever die blikjes en flesjes in, geniet van de wedstrijden en steun tegelijkertijd het milieu. Twee vliegen in een klap methode blijft een garantie voor succes.

Vlag op je wang

Met het statiegeld van slechts één sixpack scoor je al zo’n leuke vlaggetjesstick. Versier de hele avond iedereen met een oranje vlaggetje op hun wang (of irriteer ze lekker).
unnamed 5

Oranje huis

Kan jouw straat nog wel wat oranjegeweld gebruiken? Met het inleveren van tien blikjes of flesjes heb je al een oranje vlaggenslinger terugverdiend. Verrassing voor die ene buurman die geen zin had mee te doen!
unnamed 6

Twee oranje tompoucen

Van het statiegeld van twee sixpacks koop je niet één, maar twee oranje tompoucen! Samen dubbel genieten, of eet ze lekker allebei zelf op.
unnamed 7

Portie bitterballen

Aanknallen, die frituur! Voor 20 flesjes neem je al een ‘gratis’ portie (vegetarische) bitterballen mee uit de supermarkt. Perfect voor tijdens de wedstrijd.
unnamed 8

Toeteren maar

Lever zes sixpacks in en toeter Nederland naar de winst met een vuvuzela. Blije buren zijn helaas niet inbegrepen.
unnamed 9

Een bosje oranje

Je partner, huisgenoot, of gewoon jezelf blij maken? Breng de sfeer in huis met een bos oranje tulpen! Wanneer je 50 blikjes of flesjes inlevert kost je dat geen euro extra.
unnamed 10

Officiële EK-bal

Gaat het al kriebelen om zelf een balletje te trappen? Als je zo’n 200 blikjes en flesjes spaart, heb je je eigen officiële EK-bal bij elkaar verdiend. Ready to go voor een potje voetbal in de tuin!
unnamed 11
Delen met
Ook interessant