Parfums de Marly’s nieuwe parfum Perseus is de zomer in een flesje die jij moet hebben

Temperaturen stijgen, de avonden worden langer en je voelt de zomer al in de lucht hangen. Dat betekent dat het tijd is om je zware, sterke parfum achterin de kast te leggen en ruimte te maken voor een exotische frisse parfum. Wij hebben een heerlijke geur gevonden die helemaal past bij de aankomende warme zomer: Parfums de Marly’s Perseus.

Stel je voor, na een lange dag op het strand te hebben gelegen, ga je terug naar je hotel om al het zout van je lichaam af te spoelen en je klaar te maken om heerlijk te dineren bij zonsondergang. Voordat je vertrekt, doe je nog snel een fijn geurtje op dat je voor altijd zal herinneren aan de zomer van 2024. Deze parfum is de zomer in een flesje die niet alleen jij, maar ook vrouwen verrukkelijk gaan vinden.

Parfums de Marly’s Perseus

De prachtige, zonnige kleur van de fles onthult al een beetje wat de inhoud zal zijn. Laat het dan ook net geïnspireerd zijn op de zon, hét ultieme symbool van energie en vernieuwing. Die kunnen we wel gebruiken na deze barre, koude winterdagen.

Parfurms de Marly

De geur bevat een mix van grapefruit en citrus, met een kern van vetiver, die bij de eerste aanraking een opwindend gevoel op de huid creëert. Geloof ons: een compliment is gegarandeerd. De aanvankelijke frisheid van grapefruit geeft energie, terwijl vetiver zijn aardse essentie onthult en een verfijnde, geruststellende en verleidelijke ervaring biedt. Perfect voor mannen die de dames willen aantrekken als een magneet. Want je weet wat ze zeggen: geur is een bepalende factor! De complexiteit van de geur wordt verder versterkt door de toevoeging van amber en langdurig droog hout, waardoor de rijkdom ervan wordt vergroot. Nou, dat kan je tegen iedereen in geuren en kleuren vertellen!

Tuinen van Versailles

Parfums de Marly is opgericht in 2009 door Julien Sprecher, die zijn liefde voor parfum van zijn vader heeft meegekregen. De unieke geuren van Parfums de Marly zijn geïnspireerd op de geschiedenis van het paleis en de prachtige tuinen van Versailles, waar Julien is opgegroeid. Rozen, bloemen, fruit en verschillende exotische geurnoten waren razend populair aan het hof van Lodewijk XV. Ook de beeldhouwwerken van paarden waren een grote hit. Dit zie je terug in de interessante, kenmerkende parfums die hun namen aan die paarden te danken hebben. Misschien word jij wel de nieuwe prins op het Perseus-paard van Versailles, dat ook nog eens heerlijk ruikt.

Parfums de Marly’s Perseus is verkrijgbaar bij Skins Cosmetics.

Reageer op artikel:
Parfums de Marly’s nieuwe parfum Perseus is de zomer in een flesje die jij moet hebben
Sluiten