Het ideale toevluchtsoord voor de mens kun je vinden in Canada

redactie 15 okt 2018 Entertainment

Ah. Canada. Het land van de Niagara watervallen, naaldbossen en Justin Bieber. Echt een landje om eens een keer van dichterbij te gaan kijken. Je kan ook gewoon meteen je koffers inladen vol met meuk, om naar dit puike stulpje te verhuizen. Dit glazen huis in Canada is de mansion bij uitstek voor een rustig en chill leventje. En in dit glazen huis heb je ook geen dj’s die je lastig vallen. 

We willen je niet blij met maken met een dode dakduif, dus we showen je alvast prijskaartje. Voor 4,2 miljoen dollar is dit prachtige villaatje van jou. Het Raymar Place, zoals het huis heet, ligt vlakbij het meer van Ontario en bevindt zich in een bosrijk gebied.

Alle luxe

Mocht je geen buitenmens zijn, niet getreurd, er is binnen ook genoeg om je mee te vermaken. Zo zit er in de master bedroom een hottub. Verder is er een tuin met zwembad, een wijnkelder om je in te bezatten en genoeg ruimte om je in alle luxe te laten verwennen. Daarnaast zit er een home-system in het huis waarmee je alles kan besturen. Vet handig, scheelt weer lopen naar lichtknopjes en televisieschermen. Een van de kamers kun je trouwens veranderen in een buiten-verranda. Je hoeft er maar 1 knopje voor in te drukken. Chill wel.

Een tour door het huis kost je gelukkig geen 4,2 miljoen. Dit filmpje is een rondje van de zaak vriend!

Villa Canada Villa Canada Villa Canada Villa Canada
Reageer op artikel:
Het ideale toevluchtsoord voor de mens kun je vinden in Canada
Sluiten