Ozzy Osbourne komt met een nieuwe serie en daarom kun jij een helikoptervlucht winnen

redactie 16 okt 2016 Entertainment

Ozzy Osbourne kennen we vooral van Black Sabbath en zijn reality serie. Nu komt hij met iets nieuws. In Ozzy and Jack’s World Detour plannen vader en zoon wat quality time in en maken ze een historische reis. Ze noemen zichzelf namelijk echte geschiedenisfanaten.

Ze gaan op zoek naar de indrukwekkendste historische bezienswaardigheden en met de humor van Ozzy wordt het vast ook een hilarische serie. Ze gaan naar Stonehenge, Bletchley Park en de oudste kroeg ter wereld The Royal Standard of England. Tijdens hun reis ontmoette ze ook de kleurrijkste personen. De echte King Arthur bijvoorbeeld of goudzoeker Rattlesnak Randy. Goede naam. Het programma is vanaf 11 oktober te zien op HISTORY.

In de tweede aflevering maken Ozzy en Jack een helikoptervlucht. Supervet natuurlijk. Nog vetter is dat jij hetzelfde kan meemaken. Je kunt bij ons een helikoptervlucht winnen van Eventbon. Via hen kun je allerlei te gekke cadeaubonnen krijgen voor hele vette activiteiten. Een dagje racen, een chille overnachting of een proeflesje vliegen, je kunt het daar allemaal vinden.

Om een plek in die helikopter te bemachtigen hoef je alleen maar dit bericht te liken, degene te taggen waar jij deze toffe ervaring mee wil delen en een mailtje sturen naar prijsvragen@fhm.nl waarom jij altijd al eens in een helikopter hebt willen vliegen. 

Reageer op artikel:
Ozzy Osbourne komt met een nieuwe serie en daarom kun jij een helikoptervlucht winnen
Sluiten