Overleden seriemoordenaar verkocht slachtoffers als BBQ-vlees

Misschien is het slim om nog heel even te wachten met het verorberen van die boterham met grillworst, want van dit verhaal draait je maag misschien wel een paar keer om. De Amerikaanse seriemoordenaar  Joseph Roy Metheny is namelijk dood gevonden in zijn cel, wat nog niet zo walgelijk is. Wel als je hoort hoe dit monster te werk is gegaan.

Zijn slachtoffers snijdt hij in stukken om ze vervolgens te barbecueën en aan de weg in zijn kraampje te verkopen. In 1998 krijgt hij daarvoor de doodstraf die later verandert in levenslang. In de rechtszaak zijn deze horror feiten nooit bewezen, maar Metheny heeft wel bekend. “Mensen smaken ongeveer hetzelfde als varkens. Als je het mixt, merkt niemand het verschil”, vertelt de moordenaar in de rechtszaal. “Ik zal nooit sorry zeggen. Dan zou ik liegen”.

Aan het einde van de rechtszaak stelt de moordenaar zijn krankzinnige gedachtegang nogmaals bloot aan de buitenwereld. “Als je ooit honger hebt onderweg en je gaat ergens vlees eten, denk dan aan dit verhaal. Je weet nooit waar het voedsel vandaan komt. Haha!”

FHM-Seriemoordenaar01

Bron: Panorama.

Reageer op artikel:
Overleden seriemoordenaar verkocht slachtoffers als BBQ-vlees
Sluiten