Je kan twee keer oud en nieuw vieren dankzij dit privévliegtuig

redactie 28 dec 2018 Entertainment

Is een keer oud en nieuw niet voldoende voor je? Heb je een zak geld over? Dan is dit misschien wel een goed ideetje voor jou. PrivateFly heeft een luxueus privévliegtuig klaarstaan in Sydney op oudejaarsavond. Na oud en nieuw in Australië brengt de piloot je naar Los Angeles voor nog meer feest.

Het tijdverschil is namelijk 19 uur. Zo kun je dus nog een keertje oud en nieuw vieren.

Champagne

Het is absoluut geen nare vlucht van Sydney naar LA. Onderweg wordt je namelijk helemaal in de watten gelegd. Het speciaal gedecoreerde vliegtuig heeft een ultramodern entertainmentsysteem. Uiteraard is er champagne en kaviaar aan boord om het leven nog eens flink te vieren.

Fissa

De vlucht duurt 13,5 uur, dus er is wel een strakke tijdsplanning. Vandaar dat er een privévliegtuig wordt ingezet, met een groot vliegtuig wordt het wel heel krap. In Sydney krijgen de gasten een exclusieve fissa, mét uitzicht op de haven. Een uurtje of 2 vertrekken ze naar LA, waar het vliegtuig om 20:30 zal landen. Aan boord heb je de keuze uit  een feestpakket of een wellnesspakket. Hoe chill is dat?

Prijskaartje

Voor 225.000 euro heb je deze gehele experience. Mochten alle 8 mensen hun eigen kaartje betalen, dan kost het je 28.000 euro.

Het Laatste Nieuws

Reageer op artikel:
Je kan twee keer oud en nieuw vieren dankzij dit privévliegtuig
Sluiten