Dit opvallende horloge van Louis Vuitton is er eentje voor op je verlanglijstje

Ben je nou toevallig op zoek naar een nieuw horloge of wil jij je collectie uitbreiden? Dit bijzondere horloge van Louis Vuitton springt er sowieso uit en zorgt ervoor dat je er een opvallend uurwerk erbij hebt. Als je er eentje weet te kopen, dan ben je één van de gelukkige eigenaren, want er zijn er maar vijf van gemaakt over de hele wereld.

Het doorschijnende horloge van Louis Vuitton is onderdeel van de samenwerking met de beroemde architect Frank Gehry. De Tambour Moon Flying Tourbillon Poinçon De Genève Sapphire Frank Gehry, de bizar lange naam van het horloge, werd onthuld in de Louis Vuitton-winkel in Parijs.

Details

Als we gaan kijken naar de details van het horloge, zien we aantal bijzondere dingen. Het horloge is gemaakt van saffier. Op de achterkant van het klokje is de handtekening van Gehry gegrafeerd. Het kloppend hart van dit uurwerk is de LFTMM05.01, een intern mechanisch uuwerk met handmatige opwinding. aast de essentiële uren- en minutenaanduiding omvat het apparaat onder meer een vliegende tourbillon met een skelet en een tourbillonkooi met monogrambloemen die elke minuut ronddraait.

Verder is het horloge geproduceerd met een beperkte productie van vijf exemplaren. Als je geïnteresseerd bent in het horloge moet je wel een behoorlijk bedrag neerleggen om het aan te schaffen. Voor een prijs van iets meer 850.000 euro is het klokje van jou. Maarja dan heb je wel een heel uniek uurwerk aan je pols hangen.

Louis Vuitton

Louis Vuitton

Het bedrijf, Louis Vuitton Moët Hennessy, werd in 1987 opgericht door de Fransman Bernard Arnault. Tijdens de oprichting werd het merk gecategoriseerd in vijf verschillende divisies: wijnen & sterke dranken, mode, parfum & cosmetica, horloges & juwelen en distributie. Sindsdien zijn er meerdere merken en bedrijven overgenomen door Louis Vuitton. Met ruim 55.500 winkels wereldwijd is het bedrijf één van de bekendste merken ter wereld.

 

 

 

Reageer op artikel:
Dit opvallende horloge van Louis Vuitton is er eentje voor op je verlanglijstje
Sluiten