Operation Kandahar is de ideale film voor in jouw thuisbioscoop

Het is altijd weer een struggle om iets leuks te moeten uitzoeken om te gaan kijken. Gelukkig heb je ons nog om jou het van broodnodige tips te voorzien en zoekwerk te besparen. Mocht je ‘m in de bioscoop hebben gemist, dan staat vanaf vandaag Operation Kandahar voor je klaar op VOD. Een lekkere CIA-actiefilm met de altijd sterke Gerard Butler in de hoofdrol.

Gerard Butler

We geven je vijf seconden om een slechte film van Gerard Butler op te noemen. 3… 2… 1… Zie je? Kun je niet bedenken. Met knallers als 300, Law Abiding Citizen en de Angel Has Fallen reeks heeft hij heel wat bangers van Hollywoodkrakers op z’n naam staan. Een van onze favoriete acteurs van de 21e eeuw, zo durven wij wel te stellen.

Met een titel als Operation Kandahar kun jij wel al raden waar deze film zich afspeelt. Afghanistan is nog steeds een van de meest rumoerige plekken ter wereld, waar het spel van spionage in intriges op het allerhoogste niveau wordt gespeeld.

Operation Kandahar

CIA shit

Tom Harris, gespeeld door Butler, kan daar een stevig woordje over meepraten als undercover CIA-agent. Tom is op een geheime missie met als opdracht om een kerncentrale en een vliegveld te vernietigen. Het loopt niet helemaal volgens plan, want hij wordt ontmaskerd en gezocht door zo’n beetje heel het land. De CIA laat hem ook zitten, dus hij staat er zo goed als alleen voor. Alleen zijn vertaler Mohammed is nog bij hem. Al is dat soms meer een last aan z’n been, dan enorme hulp. Samen moeten ze dwars door vijandelijk gebied nog 650 kilometer overbruggen naar het eerstvolgende veilige extractiepunt.

Operation Kandahar

Fijne wedstrijd, daar in brandhaard van Centraal-Azië! Het levert wel een film op die loopt als een trein waarbij je je geen moment gaat te vervelen. Perfect geschikt om aan te slingeren in jouw thuisbioscoop. Lichten dimmen, popcorn in een schaaltje, een lekker colaatje erbij, een eventuele vriendin in je armen en hangen maar. Nu voor 4,99 te huur op Pathé Thuis. Enjoy.

Reageer op artikel:
Operation Kandahar is de ideale film voor in jouw thuisbioscoop
Sluiten