Vaar de zomer in met deze überchille opblaasbare speedboat

redactie 24 Jun 2019 Entertainment

We zouden allemaal wel een dik jacht willen hebben, of natuurlijk een lijpe speedboat. Het enige probleem bij velen van ons, is het geld. We hebben nu eenmaal niet allemaal een stuk of zes nullen achter die één staan op de bankrekening. Tja, dan maar opzoek naar alternatieven. Gelukkig komt Sun Pleasure Inflatable met een uitstekende optie. Een opblaasbare speedboat. Geweldig.

Het mag dan wel een speedboat heten, hij zal niet erg hard gaan. Tenzij je tsunami mee hebt natuurlijk. Het speeltje is namelijk niet voorzien van een dikke motor. Hij is ook meer bedoelt om lekker op te dobberen met je maten en heerlijk tot rust te komen. Met z’n zessen om precies te zijn.

opblaasbare speedboat

De zomer is nu echt begonnen, dus je kan ‘m wel gebruiken. Mocht je nog niet helemaal overtuigd zijn, dan ben je dat wel na het lezen van de indrukwekkende specs. Hij komt namelijk met een ingebouwde koeler voor je pilsjes, ook tellen we acht bekerhouders en vijf hendels om ‘m over het strand te zeulen. Omdat de makers beseffen dat de gebruikers van hun product niet allemaal topsporters zijn met de longinhoud van drie volwassen mammoeten, kan je ‘m met een elektrische pomp oppompen. Moet je er dan wel nog effe bijkopen. Voor niks gaat de zon op, toch?

Reageer op artikel:
Vaar de zomer in met deze überchille opblaasbare speedboat
Sluiten