Het is feest want de opblaasbare jacuzzi is weer leverbaar

redactie 28 Nov 2018 Entertainment

De opblaasbare jacuzzi is terug van weggeweest. De bazen van Lidl begrijpen precies wat een mens nodig heeft: een stukkie ontspanning. Lekker bubbbelen met een goudgele rakker in je klauwen. Klinkt als het ultieme toch? 

Het maakt eigenlijk geen reet uit dat het bijna winter is. In een jacuzzi stopt je immers geen ijswater of zo, tenzij jij er op kickt. Alles mag vriend. Jacuzzi’s staan er nou niet echt om bekend dat ze cheap zijn. Je ziet ze meestal opduiken in huizen van filmsterren, muzikanten en Gordon. Maar met deze reuzegadget kun je gewoon meedoen met deze gasten. De ervaring is hetzelfde.

180 bubbeltjes

Zorg dat het water lekker warm is, zet je pils koud en pak een kerstafspeellijst erbij. Of doe dat laatste toch maar niet. Je kan met z’n vieren badderen in deze opblaasbare jacuzzi. Door de 360° bubbelstand krijg je zo’n 118 bubbeltjes. 119 als een van je maten weer zijn darmgassen laat lopen. Het is ook niet zo’n gekut om het bad op te zetten, want dat gaat allemaal vrij eenvoudig dankzij de ingebouwde pomp. De opblaasbare jacuzzi heeft een doorsnede van 180 cm, is 70 cm diep. Dus genoeg ruimte. Je kan ‘m voor 289 euro krijgen bij de Lidl.

 

Reageer op artikel:
Het is feest want de opblaasbare jacuzzi is weer leverbaar
Sluiten