Deze opblaasbare doodskist is het ultieme zomerspeeltje voor een dagje strand

Nu de zon weer volop aanwezig is, is het natuurlijk de bedoeling dat jij met je reet de hele dag op het strand zit. Aan het meer kan ook natuurlijk, maar je snapt ons punt. Soms wil je dan effe een moment voor jezelf, want al die jengelede kinderen om je heen zijn ook erg vermoeiend. Wij hebben hier dé oplossing voor: een opblaasbare doodskist, voor de kinderen.

Ja, wij vinden het ook vrij heftig klinken. Toch kunnen we er niets minder van maken dan dat het is, maat. Je gaat ons eeuwig dankbaar zijn dat wij je voor hebben gesteld aan dit ultieme chille bed.

Opblaasbare doodskist

Misschien is het een beetje overdreven en luguber om je zomer door te brengen in een opblaasbare doodskist, maar voor alles is een eerste keer natuurlijk. Door de vorm is het een onwijs chill ding om in te drijven. Mocht je tijdens het drijven nou echt even een moment nodig hebben voor jezelf, dan kun je de kist natuurlijk ook gewoon sluiten. Wij snappen ook wel dat deze roze doodskist niet geheel bij je imago past, daarom is die er ook in het zwart. Is een betere optie hè?

Ultiem genieten

Als je last hebt van claustrofobie is dat geen enkel probleem. Dit waterbedje is zo bizar ruim dat je er zelfs met twee personen in kan liggen. Zie je het al voor je: samen op avontuur in een doodskist. Klinkt raar in de oren, maar kan toch best heel leuk zijn als je het ons vraagt. Een nog beter idee: kinderen de stuipen op het lijf jagen met dit ding. Nog een fijne bijkomstigheid is dat hij ook nog eens makkelijk mee te nemen is. Je hoeft hem alleen op te blazen en je bent helemaal ready to go! Hier op de redactie hebben we er al twee aangeschaft, omdat het een belachelijk tof ding is om te hebben.

Reageer op artikel:
Deze opblaasbare doodskist is het ultieme zomerspeeltje voor een dagje strand
Sluiten