Spectaculaire trailer van WOII-kraker Midway doet smachten naar je bioscoopstoel

Redactie 12 Sep 2019 Entertainment

Met Midway staat er een nieuwe oorlogsfilm op de planning die ons gegarandeerd naar de bioscoop zal trekken. Pearl Harbor was slechts het begin.

De oorlogskraker is in handen van regisseur Roland Emmerich, die eerder Independence Day tot een ongelooflijk succes maakte. Qua cast hoef je je ook geen zorgen te maken, want met Woody Harrelson, Luke Evans en Nick Jonas zijn een paar zwaargewichten naar de set gehaald.

Slag om Midway

Midway gaat over de grootste zeeslag tijdens de Tweede Wereldoorlog. De Amerikaanse marine weten zich op wonderbaarlijke wijze te herstellen, nadat de boosaardige Japanners in 1941 denken de hele Amerikaanse vloot in Pearl Harbor tot zingen te hebben gebracht.

Dan rekenen ze zichzelf iets te rijk, want met de overgebleven vliegdekschepen trekken de dappere Amerikanen in 1942 opnieuw ten strijde. Dit keer is het strategische eiland Midway het doel van de keiharde battle. Met een vakkundig staaltje spionage en gedurfde oorlogstactieken, gaan de Amerikanen met de slag om Midway het tij van de oorlog keren. Dat gaat niet zonder slag of stoot, want ze zijn flink in de minderheid.

Dunkirk meets Pearl Harbor

Als je Dunkirk, Pearl Harbor en een sterrencast in de blender gooit, dan krijg je een oorlogsknaller als Midway op het witte doek. Het kan niet anders of dit gaat een van de beste mannenfilms van dit jaar worden. Vanaf 7 november in de bioscoop. Ga er even lekker voor zitten, deze trailer gaat je van je stoel blazen.

Midway
Reageer op artikel:
Spectaculaire trailer van WOII-kraker Midway doet smachten naar je bioscoopstoel
Sluiten