Eigenaar van OnlyFans verdiende meer dan 1 miljoen dollar per werkdag in 2022

OnlyFans is big business en dat blijkt ook wel uit de enorme winst van het platform. De eigenaar Leo Radvinsky harkte in 2022 zelfs meer dan 300 miljoen dollar binnen. 

Meer dan 1 miljoen dollar per werkdag  

De 41-jarige Oekraïens-Amerikaanse ondernemer zal zich regelmatig in zijn arm moeten knijpen om te checken of hij niet droomt. Uit het jaarverslag van OnlyFans blijk namelijk dat er maar liefst 3,2 miljoen mensen als content-makers op zijn platform werken, terwijl er in totaal 238,8 miljoen mensen OnlyFans bezochten. Hierdoor is de totale waarde van OnlyFans gestegen naar meer dan 1 miljard dollar. Radvinsky profiteert hier vorstelijk van want hij maakte 260 werkdagen en pakte zodoende meer dan 1 miljoen dollar per dag.

Het begon met een kleine investering

Niet slecht voor een investering van slechts 12.500 dollar in 2016. Hiermee kocht Radvinsnky een aandeel in het OnlyFans-platform van de oprichter Tim Stokely. Destijds was het platform bedoeld voor content-makers in allerlei verschillende genres, maar iedereen weet waar de focus uiteindelijk op kwam te liggen: het verkopen van content voor volwassenen. Radvinsky kwam niet zomaar op dit idee. Op zijn 20e heeft hij de website MyFreeCams opgericht, waar inmiddels 200.000 modellen op te zien zijn. Dit project bleek de opmars naar het gigantische succes van OnlyFans.

Niet veel bekend over Radvinsky

De afgelopen twee jaar heeft Radvinsky meer dan 500 miljoen dollar verdiend aan OnlyFans. Zijn vermogen wordt inmiddels geschat op ongeveer 2 miljard dollar. Toch is er niet veel bekend over Radvinsky, behalve wat kleine details. Zo wil hij graag een helikopterpiloot worden en investeert hij in allerlei projecten.

Reageer op artikel:
Eigenaar van OnlyFans verdiende meer dan 1 miljoen dollar per werkdag in 2022
Sluiten