Nooit meer de deur uit of wachten op je nieuwe game met een online game key

redactie 3 Jul 2019 Entertainment

Gamen is een geweldige hobby, urenlang vermaak met oneindig veel spellen, oneindig veel verhalen en oneindig veel avontuur. Allemaal op jouw beeldscherm. We vinden het heerlijk. Alleen de fervente gamer weet dat de hobby ook klauwen met geld kost. Gelukkig kan je met een online game key flink wat stuivers besparen op je favoriete game.

Online game key? Wat is dat dan? Wordt wakker, vriend, dit is de uitkomst voor jou als gamer. Games in de winkel zitten altijd op de maximale prijs en met een beetje pech blijven ze daar ook op. Maar, als jij je game online koopt, kan je het web afspeuren opzoek naar de juiste prijs. Neem bijivoorbeeld eens een kijkje op gamekeydiscounter.nl voor wat van die lekkere koopjes.

Ruimte

Mocht je wel een hele gamecollectie willen hebben, maar heb je geen ruimte voor al die stapels met cd-hoesjes? Dan zijn online game keys ook een uitkomst. Een deel van de gamers hebben hier natuurlijk helemaal geen boodschap aan, maar de meer praktisch ingestelde spelspelers kunnen hun hart ophalen. Scheelt ook weer het nodige afstoffen. Das toch een win-winsituatie?

Meer dan games

Je kunt online keys krijgen voor meer dan alleen games. Zo kan je ook je centjes gebruiken om je computer een upgrade te geven naar een nieuwer besturingssysteem. Dat kan natuurlijk handig zijn voor bepaalde programma’s die niet meer op jouw versie draaien. Koop bijvoorbeeld een Microsoft Windows 10 licentie en blijf weer helemaal up-to-date. Da’s lekker handig toch? Al moet je niet proberen om je koelkast met Windows 98 zo’n upgrade te geven. We betwijfelen ook of je daarmee überhaupt nog op het internet komt.

Reageer op artikel:
Nooit meer de deur uit of wachten op je nieuwe game met een online game key
Sluiten