Uit onderzoek blijkt dat dikke mannen het langer volhouden in bed

Een beste bierbuik hebben is niet altijd even fijn. Tuurlijk, het houdt je iets beter warm tijdens koude dagen, maar sprintje leggen gaat toch wat makkelijker met een paar rolletjes minder. Ook heeft een flinke vetlaag niet altijd een enorme hoeveelheid seks appeal. Dat betekent overigens niet dat de dikke mannen onder ons het slecht doen in bed.

Zeven minuten

In tegendeel zelfs, het onderzoek ‘International Journal of Impotence Research’ wijst namelijk uit dat ‘stevig gebouwde mannen’ het beduidend langer volhouden tijdens een stevig potje seks. Uit een onderzoek onder tweehonderd mannen is naar voren gekomen dat de dikkies der aard gemiddeld ruim zeven minuten bezig zijn om tot een nachtelijk hoogtepunt te komen. Hun slanke medemens daarentegen houdt het gemiddeld maar zo’n twee minuten vol in bed.

BMI opkrikken

Om nog een heel klein beetje de wetenschappelijke kant van dit onderzoek te belichten: forse mannen hebben vaak meer van het hormoon Oestradiol. Dit hormoon zorgt ervoor dat het orgasme bij mannen wordt uitgesteld. Misschien moeten de ribbenkastjes onder ons toch maar eens gaan vreten om die BMI op te krikken. Zo houd je het ook weer wat langer vol tijdens het krikken.

gewoonvoorhem.nl

Reageer op artikel:
Uit onderzoek blijkt dat dikke mannen het langer volhouden in bed
Sluiten