Zo ga jij de leiding pakken in jouw WK Poule

Het WK 2022 is helemaal aan. De eerste wedstrijden zijn alweer gespeeld. Engeland maakt gehakt van Iran, Nederland wint zakelijk en Argentinië verliest zowaar van Saoedi-Arabië. Het zijn juist de uitslagen waarmee je veel punten kan pakken in je WK Poule. In een nieuwe Masterclass van TOTO geven we je tips waarmee je je kan onderscheiden.

Onze grote vriend Nobert is natuurlijk de winnaar van Scorito tijdens het WK 2018 en onze wandelende encyclopedie als het gaat om voorspellen. Hij gaf jullie al eens tips over dat het verstandig is om je gevoelens opzij te zetten en op wie je geld moet zetten als topscorer. Daar komt weer een nieuwe tip bij, namelijk onderlinge resultaten.

Onderlinge resultaten

Norbert: “Het kan maar net zo zijn dat bepaalde landen heel goed presteren tegen een specifiek land. Daar is het belangrijk om naar de onderlinge resultaten te kijken. Dat vind je onder het kopje ‘historische data’. We geven als voorbeeld de historische ontmoeting tussen het Nederlands elftal en Portugal tijdens het WK 2006. De scheidsrechter trok maar liefst 16 keer geel en 4 keer rood. Wij verloren die wedstrijd, net zoals alle andere ontmoetingen met Portugal op een eindronde.”

Onderlinge resultaten kunnen dus doorslaggevend zijn, dus hoe graag wij ook willen winnen, mocht Nederland uitkomen tegen Portugal dan weet je wat je te doen staat. Willen jullie meer weten? Check dan TOTO.nl/masterclass voor alle andere tips.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Reageer op artikel:
Zo ga jij de leiding pakken in jouw WK Poule
Sluiten