Oliver Heldens en Call of Duty werken samen voor het nieuwste Warzone-seizoen

Vraag aan een willekeurige man wat ‘ie leuk vindt en de kans is heel groot dat dj’s en gamen onderdeel zijn van het antwoord. Af en toe lekker beuken op een housefeestje en de dag erna heerlijk rustig op de bank Messi packen of je tegenstander snipen. Prima leven, toch? Het kan nog mooier: je kunt de twee namelijk combineren. Dat bewijzen Oliver Heldens en Call of Duty.

Eerder meldden we al dat je binnenkort in Amsterdam kunt gaan schieten in Call of Duty: Warzone 2.0. Nu komt de gamemaker met wat aanvullende informatie.

Oliver Heldens en Call of Duty

Oliver is niet alleen een briljante dj. Hij is ook groot fan van de gamereeks van Call of Duty. Zolang hij zich kan herinneren, speelt ‘ie het spel. Ook zijn eerste tracks, in 2013, vernoemde hij naar onderdelen uit het spel. Denk aan nummers als Juggernaut, Striker en Javelin. Een echte fanaat dus. En dus kwam Activision, de maker van het spel, bij Oliver uit om de officiële soundtrack te produceren.

De map gaat Vondel heten, en dus noemde Oliver zijn nieuwste plaat Sound of Vondel. Het is en intens nummer geworden dat naadloos aansluit bij de op Amsterdam gebaseerde nieuwe Warzone-map. Voor hem is het cirkeltje daarmee nu rond en hij zegt zeer vereerd te zijn om deze samenwerking te mogen doen. Vanaf 14 juni is het nummer te beluisteren op alle streamingdiensten en wordt uitgebracht door Spinnin’ Records.

A’DAM Toren

Het nummer zal ook nog feestelijk worden gepresenteerd tijdens een speciaal evenement in de Loft in de A’DAM Toren op 15 juni. Oliver Heldens zal daar optreden voor een beperkt aantal fans, ook zullen bezoekers een kijkje krijgen in de nieuwe Call of Duty: Warzone wereld, Vondel.

Reageer op artikel:
Oliver Heldens en Call of Duty werken samen voor het nieuwste Warzone-seizoen
Sluiten