Slaap tussen de olifanten in deze doorzichtige bubbels

Heel soepel gaat het allemaal nog niet, maar zo langzamerhand kunnen we onze koffers weer inpakken en op vakantie gaan naar een warm, tropisch oord. En als je op vakantie gaat, wil je natuurlijk wel mooie herinneringen maken. Wij vermoeden dat chillend in een bubbel, in de jungle, tussen de olifanten wel moet lukken, toch?

In Thailand kun je nu een sicke overnachting boeken. Niet zomaar in een hotel of appartementje in de jungle. Nee je verblijft in een soort doorzichtige ballon. En het beste van alles is dat je midden in de jungle zit en dus, met een beetje geluk, mee kunt genieten van de prachtige, wilde dieren. Bij Anantara Golden Triangle Elephant Camp & Resort kun je nu namelijk twee van die ‘Jungle Bubbles’ suites boeken, die speciaal ontworpen zijn om de olifanten van dichtbij te zien.

Comfort en luxe

Je hoeft niet bang te zijn dat je geen comfort kan vinden in de bubbel suites. Er staat namelijk een king-size bed in de slaapkamer en omdat de suite op een soort houten podium staat, heb je ’s avonds het perfecte uitzicht om sterren te kijken. Daarnaast kun je ook lekker een bad of een douche nemen. En dat terwijl de olifanten toekijken. Je hoeft ook niet te vrezen voor een soort levende crematie als de zon op de bubbel schijnt, hij is namelijk voorzien van een goedwerkende airco, wel zo prettig. Met de minibar, 24-uurs roomservice en de optie om een picknick aan de deur te laten bezorgen, moet je vakantie wel goed komen. Even helemaal zen worden!

Foto: Anantara.com

Prachtige locatie

Ook de locatie is perfect. Je kijkt uit op 160 hectare aan jungle. Zo kun je in de verte ergens nog de Mekong en Ruak rivieren zien stromen. Daarnaast heb je vanuit je bubbel ook uitzicht op de plek waar Thailand, Laos en Myanmar samenkomen. De suites zijn in 2019 gebouwd en zijn doorzichtig, maar toch wildlife-proof. Naast al deze views, mag je dus ook nog slapen boven de olifanten. Het Anantara resort bestempelt zichzelf als het belangrijkste olifantenresort van het land. Mocht je de jungle willen ontdekken, dan staan er twee Royal Enfield Classic 500 motoren met zijspan voor je klaar.

We snappen dat je laaiend enthousiast bent geworden van dit bijzondere verblijf. Je moet er wel wat geld voor neertikken, maar dat had je waarschijnlijk al wel zien aankomen. Voor beide suites betaal je normaal gesproken 650 dollar per nacht, maar tot en met 31 juli, kun je de bubbles voor 390 dollar per nacht boeken.

 

Reageer op artikel:
Slaap tussen de olifanten in deze doorzichtige bubbels
Sluiten