O.R.S poeder moet ervoor zorgen dat jij niet meer met een kater wakker wordt

Heel leuk natuurlijk, die avondjes stappen en jezelf helemaal bezatten met alcohol. Toch slaan we liever de kater van de dag erop over. Al helemaal niet als het paasontbijt voor de deur staat, je leuk moet doen tegen je familie en je met je kleine neefjes en nichtjes eieren moet gaan zoeken. Hoe fijn klinkt het wel niet om een avond uit te kunnen gaan, zonder dat je last hebt van die enorme koppijn en misselijkheid. O.R.S poeder zou hier dus de perfecte oplossing voor moeten zijn.

Er zijn natuurlijk al verschillende dingen die je kan doen wanneer je een kater hebt. Meestal proberen we de kater uit te slapen of ga je effe een paar vitamientjes naar binnen werken. Dit zijn manieren om je kater te verminderen, maar het allerbeste zou natuurlijk zijn om de kater te voorkomen. Op TikTok is het een hele trend geworden om O.R.S poeder te gebruiken. Dit neem je in na het uitgaan en drink je op met een flink glas water. De TikTokker uit dit filmpje beweerde de volgende dag fris en fruitig aan de dag te beginnen. Zou voor ons ook best fijn zijn, fris en fruitig aan het paasontbijt aanschuiven.

@joyindyboszORS-poeder van Etos testen! Ik ben fan 🤪🥳♬ JUMPIN JUMPIN DJ HORIZON – DJHorizon

O.R.S poeder

O.R.S is een mengsel van zouten en glucose en meestal tref je het poeder in een zakje. Eigenlijk is het poeder bedoeld om te nemen als je last hebt van waterdunne diarree of als je moet overgeven. En hé, laat dit nu net twee dingen zijn waar wij vaak last van hebben bij een flinke kater. Het poeder moet voorkomen dat jij uitdroogt, dus als dat lukt, rennen wij nu naar de winkel.

Maar werkt het ook echt?

De TikTokker in kwestie is helemaal om van de poeder. Toch verschillen de meningen. Mensen vinden het een ontiegelijk vieze smaak hebben en kan het er zelfs voor zorgen dat je juist nog misselijker wordt dan dat je al bent. Dus mocht je van een risicootje houden, houden wij je niet tegen bij je aankoop in ieder geval.

Reageer op artikel:
O.R.S poeder moet ervoor zorgen dat jij niet meer met een kater wakker wordt
Sluiten