Techbedrijf Nothing verwent ons met hun gloednieuwe Ear (2) Buds

Heb je een hekel aan die ellendige draadjes aan je oortjes die al-tijd in de knoop zitten? Maar wil je ook geen koptelefoon omdat je gladde gelcoupe dan in de war raakt? En vind je Apple’s AirPods een beetje afgezaagd? Dan maak je het jezelf wel lastig om on the go een lekker muziekje te luisteren. Dan kun je net zo goed niets kopen. Of nou ja, in het Engels dan. Nothing brengt een kek, nieuw oordopje op de markt.

We hebben het hier over de Nothing Ear (2) Buds. Dat is de opvolger van Nothings Ear (1) Buds. Laten we hopen dat ze creatiever zijn in het productieproces dan in de naamgeving.

Nothing Ear (2) Buds

Qua looks schelen de Ear (2)s niet zoveel met hun voorganger. Maar dat was nu ook net niet nodig. De Ear (1) werd alom geprezen om zijn unieke uiterlijk. Nothing mocht vooral verbeteren in de audiokwaliteit en dat hebben ze ook gedaan. Ze ontwierpen een dual chamber die een authentiek geluid van studiokwaliteit moet brengen. Ook gaan deze oortjes echt mokerlang mee. Je kunt tot 36 uur luisteren, voor je weer moet opladen. Ter vergelijking: AirPods houden het maar 24 uur vol.

Nothing

Daarbij hebben deze units een adaptieve noise cancelling. Andere coole features zijn de verbeterde microfoon met een geavanceerde noise elimination, een EQ die je naar wens kunt in stellen en multipoint connectivity. Dit houdt in dat je heel makkelijk kunt switchen tussen je telefoon en laptop.

Nothing

Nothing is een jong, brits bedrijf dat pas in 2020 werd opgericht. Naast de Ear (1) Buds, brachten ze ook een smartphone op de markt. Ze moeten wel echt een cursus naamgeven volgen. De smartphone luistert namelijk naar de naam Phone (1). Er zitten een paar slimme koppen achter het bedrijf. Het is namelijk een gezamenlijk project van de oprichters van OnePlus en Twitch, de bedenker van de iPod, de CEO van Reddit en een bekende YouTuber.

Nothings Ear (2) Buds zijn te koop voor €149.

Reageer op artikel:
Techbedrijf Nothing verwent ons met hun gloednieuwe Ear (2) Buds
Sluiten