Geniet van het noorderlicht op de meest ultieme manier

redactie 21 Sep 2019 Entertainment

Als je nog twijfelt over je volgende reisbestemming dan stopt het zoeken hier. Mocht je over een budget van $105.000 (95k euro) beschikken. Dit ‘hotel’ staat op het noordelijkste puntje van onze aardbol en is in één woord, adembenemend. Mocht je niet zo’n fan zijn van de kou, dan is een reisje naar Palawan misschien wat meer voor jou weggelegd. 

Iglo

Het ‘hotel’ bestaat eigenlijk uit tien aparte iglo’s die ook nog eens verplaatsbaar en duurzaam zijn. Die wel een beetje extreem zijn (afhankelijk van de weersomstandigheden). De verwarmde iglo’s zijn eigenlijk een grote glazen wand, waardoor je op je dooie gemak het uitgestrekte witte landschap kunt bewonderen. Als je hier bent geweest kun je jezelf lid noemen van een uiterst elite groepje, die een nacht heeft doorgebracht op een gletsjer van de Noordpool.

View this post on Instagram

Explore remote lands without any light pollution with our movable Glass Igloo Camp and enjoy of mighty Northern Lights at your very own heated glass igloo ⭐ , , , , , , #LuxuryAction #leadingspecialist #northernlights #igloo #glassigloo #privatecamp #travelexperiences #remoteplaces #finland #sweden #norway #arctic

A post shared by Luxury Action – Private Travel (@luxuryaction) on

April

Je kunt hier alleen heen op aanvraag en is maar voor maximaal een maandje beschikbaar (meestal rondt april). Dat komt omdat je op deze plek van de Noordpool maar een beperkte periode veilig het landschap kunt verkennen. Je krijgt er dan wel weer een kampmanager en een arctische wildernis-guide bij die je door de ruige sneeuwvlakte dirigeert. Je gaat dus ook met de andere gasten vaak genoeg op excursie, wat een droombestemming!

Hier een verdere sfeerimpressie van de omgeving:

Reageer op artikel:
Geniet van het noorderlicht op de meest ultieme manier
Sluiten