Nooit meer last van loszittende veters dankzij de zelfstrikkende Hyperadapt 1.0 van Nike

Dames en heren de toekomst is nu echt gearriveerd. Nike heeft tien jaar aan de technologie gewerkt en praat al twee jaar over de doorbraak van de eeuw in de schoenenwereld. De schoen die zelf de veters strak trekt. In 1989 werd het idee geïntroduceerd in de absolute klassieker Back To The Future II, waar Marty Mcfly de Nike Air MAG draagt. Eerder werden de schoenen uit de film al aan acteur Michael J. Fox gepresenteerd en nu is de productieschoen met de futuristische techniek onthuld.

 

Wow! Thanks @nike for letting me be the first athlete in the world to try the new HyperAdapt 1.0 #nike2016 #nikeinnovation

Een video die is geplaatst door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

De Nike Hyperadapt 1.0 heeft een kleine elektronische motor in de zool verwerkt die zodra je voet in de schoen verdwijnt de verters strak trekt. Met twee goed verwerkte knoppen aan de zijkant van de schoen kan je de veters nog wat losser of strakker doen. Het motortje is makkelijk op te laden en heeft een uitstekend batterijleven. De hiel en de onderkant van de nieuwe sneaker geven licht en laten met verschillende kleuren zien hoe de batterij eraan toe is. Van blauw, naar geel en uiteindelijk naar rood. De schoen zal in het wit en in het zwart verkrijgbaar zijn. Hoe bizar is het dat je eindelijk de schoenen uit de toekomst kan kopen. Nu is het nog wachten op het hoverboard en dan is het plaatje compleet.

 

On foot look of Nike’s power lacing shoe called the ‘HyperAdapt’ releasing later this year ????

Een video die is geplaatst door Bleacher Report Kicks (@br_kicks) op

 

1. 

2.

3.

4.

Reageer op artikel:
Nooit meer last van loszittende veters dankzij de zelfstrikkende Hyperadapt 1.0 van Nike
Sluiten