Drake’s NOCTA en Nike bundelen weer en komen met vette collectie

Het kledingmerk van Drake heeft opnieuw een samenwerking gedaan met Nike waar wij heel enthousiast van worden! Ze zorgen met Cardinal Stock-release dat wij weer ruimte in de kast moeten gaan maken. 

Alle merken komen weer met de collecties voor het voorjaar van 2024. Nu is de samenwerking tussen NOCTA x Nike aan de beurt en deze behoort zeker tot onze favorieten. We zien allerlei basisartikelen voorbijkomen die gericht zijn op comfort. Tja, dat is helemaal van deze tijd, fashionable en comfortabel.

Collectie

De voorjaarscollectie van 2024 bestaat uit allerlei essentials, die jij nooit genoeg kan hebben in jouw kast. Irritant, daar hebben ze weer net goed op ingespeeld. We zien sweatshirts, T-shirts en natuurlijk joggingbroeken voorbijkomen in de nieuwste collectie. Waar NOCTA om bekend staat is een draai geven aan joggingkleding, waardoor je het altijd stijlvol kan dragen. Natuurlijk worden de kledingstukken allemaal gereleased in de kleuren van nu: grijs, groen, lichtbruin en zwart.

Dat deze voorjaarscollectie een samenwerking is tussen NOCTA en Nike is te zien aan het kleine logo met drie zwaarden van NOCTA op de kleding. Dit is heel subtiel verwerkt laat volgens ons echt zien dat je niet ‘zomaar’ een Nike broek aanhebt.

Als je NOCTA nou zo’n gaaf merk vindt dat beter wil zien dat het daarvan is, dan zit je goed bij de T-shirts, want daar staat de naam van het merk heel groot op.

Nike NOCTA Air Zoom Drive

Zo’n vijf maanden geleden is er ook al een samenwerking uit gekomen tussen de twee merken. Toen kwamen zij met een schoen die Air Zoom Drive heet. Deze collectie komt deze sneaker nog een keer op de markt, maar dan in een andere kleur. Bij het voorjaar en de zomer hoort natuurlijk een leuke witte sneaker, daarom zijn ze er nu ook in het wit.

Reageer op artikel:
Drake’s NOCTA en Nike bundelen weer en komen met vette collectie
Sluiten