Echte alpha mannen kunnen zich nu aanmelden voor het NK Axe Throwing

Voor het eerst wordt het kampioenschap Axe Throwing georganiseerd in Nederland, in Veghel om precies te zijn. Na het succes van de sport in het land waar Donald Trump aan het roer staat moeten wij er ook aan geloven. En dat doen we maar al te graag.

“De belangstelling voor bijlwerpen is groot in Nederland”, aldus Axe Throwing Veghel. Daarom besloten zij dat er een NK moest komen – waar wij het roerend mee eens zijn. Een samenwerking met Real Axe Throwing Utrecht lag voor de hand. Samen organiseren zij de eerste landelijke kampioenschappen bijlwerpen in ons landje. Axe Throwing is komen overwaaien uit – waar kan het ook anders – Amerika. Het doel ligt best wel voor de hand: raap een bijl op met je blote mannen klauwen en smijt ‘m zo dicht mogelijk in het midden.

Een unicum in Nederland

Deze sport wordt al enkele jaren bekroond met een Amerikaans kampioenschap. Axe Throwing is zeer populair in de States en hakt er ook bij ons aardig goed in. “Deelnemers zijn zo enthousiast over de sport, dat we al snel de vraag kregen of er ook een Nederlands kampioenschap in Nederland bestaat. Dat was er nog niet en vandaar dat ze actie hebben ondernomen om het een feit te maken. Zodoende is het NK Axe Throwing geboren; een unicum in Nederland.”, Vertelt Roel Kouwenberg, mede-eigenaar Axe Throwing Veghel.

https://www.youtube.com/watch?v=ewYwPy_E3Zo

Binnenkort is Nederland een winnaar rijker en mag er iemand zich een jaar lang Nederlands kampioen Axe Throwing noemen. Denk jij nou: hé maar dat zie ik mezelf wel flikken? Dan ligt er een prijzenpot op je te wachten van maar liefst €1.750,00 euro en natuurlijk die felbegeerde titel. Trek je rode geruite overhemd maar alvast uit de kast en maak die doorgewinterde handen goed warm. Let the games begin.

Aanmelden

Om je aan te melden en nog wat extra informatie te vergaren moet je even hier klikken.
Voorrondes: 12 januari bij Axe Throwing Veghel en Real Axe Throwing Utrecht
Finale: 19 januari bij Axe Throwing Veghel

Reageer op artikel:
Echte alpha mannen kunnen zich nu aanmelden voor het NK Axe Throwing
Sluiten