Het ziet er naar uit dat er een remake komt van de Nintendo 64

Redactie 24 mei 2018 Entertainment

“Let’s-a go”, we gaan het binnenkort hopelijk weer terughoren met een Nintendo 64 controller in onze klauwen. Nintendo heeft namelijk een handelsmerk voor ‘N64’ ingediend. Zullen ze dan bezig zijn met een remake van de Nintendo 64? We hopen zo graag van ja.

Als je aan de Nintendo 64 denkt, verschijnt er al snel een komische loodgieter met een snor voor je neus. Je hebt het goed, Super Mario 64 was een van de games die de N64 groot maakte. Zeker niet de enigste, maar in dit avontuur konden zagen we onze vriendelijke loodgieter voor het eerst in zo’n goede kwaliteit in 3D.

Succes

Het blijft een gerucht, maar het is zeker niet onlogisch als de console uitkomt. Afgelopen jaren hebben de NES en de Super NES al een Classic Mini-versie gekregen. De volgende logische stap zou dan de Nintendo 64 zijn, toch? Ook staat het dat de N64 een ongekend succes had. Zo verschenen er ook games als GoldenEye 007, Banjo-Kazooie, Legend of Zelda en Quake I & II. We hebben zo’n zin om weer eens die oude nostalgische Nintendo ervaring te voelen.

E3

Niks is dus zeker. We zullen hopelijk snel meer nieuws krijgen. De E3 2018 gaat bijna van start. Dat is de grootste gamebeurs van het jaar. Daar worden vaak grote nieuwtjes aangekondigd. De Nintendo 64 Classic Mini zou een hele mooie zijn. Je zou trouwens ook altijd games van de N64 op de Xbox One spelen, check hier hoe.

Super Mario 64 GIF - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
Het ziet er naar uit dat er een remake komt van de Nintendo 64
Sluiten