4 exclusieve Nike Air Max’jes voor Nike Air Max Day (nu met dikke korting)

Redactie 24 mrt 2018 Entertainment

26 maart staat ieder jaar in het teken van Nike Air Max Day. Als viering van deze speciale dag lanceren onze matties van Bruut op zaterdag 24 maart tot en met maandag 26 maart een Nike flash sale. De sale zal een aantal hoogstaande modellen bevatten dus zorg dat je op tijd bent!

1. Air Max 1
De oh zo iconische Nike Air Max 1, de eerste Nike sneaker met de zogeheten air bubble werd uitgebracht in 1987. Tot op de dag van vandaag is dit de go to sneaker voor een breed publiek. De Air Max 1 combineert stijl met comfort en is in een breed kleurenpalet verkrijgbaar. De meest iconische sneaker van Nike, de Air Max 1, is niet te missen in de Bruut Nike Air Max day sale.

Nike Air Max Day

2. Air Max 95
Toen de Nike Air Max 95 bijna 23 jaar geleden werd uitgebracht ontstond er een verandering in de markt van ‘running sneakers’. De 90’s sneaker markt werd gedomineerd door Nike Basketball. De Air Max 95 moest de comeback maken voor de running sneakers. Met succes! Daarom heeft de Air Max 95 een plek verdiend in de Bruut Air Max Day Sale.

Nike Air Max Day

3. Nike Air Max 90
Designer Tinker Hatfield ontwierp de Air Max III in 1990, maar in 2000 kreeg de sneaker een nieuwe naam: Nike Air Max 90, naar het jaar waarin deze is uitgebracht. De ontwerper heeft de midsole van de Air Max 90 zo gemaakt dat deze bestaat uit een losse voor- en achterkant. Het resultaat hiervan is een variatiemogelijkheid van verschillende materialen en kleuren. De Air Max 90 is geliefd onder veel verschillende subculturen. Ook de Uiteraard een plekje in dit rijtje exclusives voor de Air Max 90 in de Bruut Nike Air Max day sale.

Nike Air Max Day

4. Air Max 97
De Nike Air Max 97 is een erg uitgesproken sneaker, you love it or hate it. De AM97 is tegenwoordig weer helemaal hot. Zo is de Silver Bullet colorway dit jaar een van de meest gewilde sneakers. Om deze reden verdient de Air Max 97 een plekje in de Bruut Nike Air Max Day sale.

Je kan gebruik maken van de 26% korting via deze link.  Gebruik de code AIR18 in je winkelwagentje. De actie loopt tot en met maandag de 26e, dus maak er dit weekend gebruik van. Wil je toch liever wachten, maar wil je Black Friday niet missen? Blijf dan op de hoogte via Facebook & Instagram en schrijf je in voor de nieuwsbrief van Bruut. 

Paartje Nike Air Max winnen?
Natuurlijk geven we ter ere van Nike Air Max Day ook een paartje Nike Air Maxjes weg! Zoals altijd moet je het getal onder de 1.000 raden. Meedoen doe je in de comments onder het Facebookbericht. Winnaar krijgt persoonlijk bericht. Succes!

Reageer op artikel:
4 exclusieve Nike Air Max’jes voor Nike Air Max Day (nu met dikke korting)
Sluiten