Vette Nike Air Max 1/97 SW ter ere van Nike Air Max Day

Redactie 19 mrt 2018 Entertainment

Vorig jaar tijdens de Revolution Air contest konden fans stemmen op hun favoriete Nike Air Max combinatie, ontworpen door designers over de hele wereld. Nou, de winnaar is bekend jongens! Maak kennis met de gruwelijke Nike Air Max 1/97 SW. Op 24 maart, twee dagen voor Nike Air Max Day 2018, zal deze sneaker uitgebracht worden. Word je al hebberig?

De designer van de sneaker is Sean Wotherspoon, een wereldberoemde verzamelaar van vintage schoenen en kleding. Het ontwerp van Sean Wotherspoon is een combinatie van een corduroy upper van de Air Max 97 met een zool van de Air Max 1. Jij vraagt je af waar dat kekke kleurtje vandaan komt? Gaan we je vertellen, want de Nike Air Max 1/97 SW sneaker is uitgevoerd in pastel kleuren. De kleurrijke sneaker is voorzien van een witte middenzool, maar het kleurige motief gaat verder op de buitenzool.

Het design laat zijn passie voor de cultuur van de jaren ’80 zien. Tegelijkertijd showt het ook de invloed van de vintage corduroy petten, zijn eigen geliefde Virginia en LA en natuurlijk zijn twee favoriete sneakers: de Air Max 1 en Air Max 97. De sneaker past perfect bij het 20-jarige bestaan van de Air Max 97 en het 30-jarige bestaan van de Air Max 1. Dus ja, wij kunnen ons wel voorstellen dat je deze superexclusieve in je verzameling wilt hebben.

Maar jij zal je vast afvragen hoe je in hemelsnaam aan deze Nikes komt? Nou, Bruut Sneakers is toevallig een van de weinige winkels waar je ze kunt kopen. Schrijf je in voor de raffle en maak kans op de zeer gelimiteerde Nike Air Max 1/97 Sean Wotherspoon. Hieronder nog een paar plaatjes die je gaan overtuigen om deze Nike Air Max Day celebration sneakers aan je schoenencollectie toe te voegen. Vet hoor!

Nike Air Max 1/97 SW Nike Air Max Day
Nike Air Max 1/97 SW Nike Air Max Day
Nike Air Max 1/97 SW Nike Air Max Day

 

Reageer op artikel:
Vette Nike Air Max 1/97 SW ter ere van Nike Air Max Day
Sluiten