De Loempidel is een Hollandse snack in een Vietnamees jasje

redactie 12 mrt 2019 Entertainment

Wat krijg je als een Oosterse snack mixt met de oerhollandse frikandel? De loempidel natuurlijk! Een frikandel met het kenmerkende korstje van een loempia. We kunnen nu al niet wachten om deze snack in onze hongerige klauwtjes te hebben. 

Het is toch eigenlijk bizar dat niemand ooit eerder op dit idee gekomen want met als bonus een zoet sausje klinkt deze snack absoluut om te watertanden. Snackfabrikant VanReusel (ook bekend van de XXL frikandel) is het bedrijf dat met de primeur komt. De snack is al vanaf 14 maart beschikbaar bij geselecteerde snackbars. Ook bij het consumentenonderzoek dat het bedrijf deed om de loempidel te testen was uitermate positief.  Meer dan 80% deelde een 7 of hoger uit aan de snack. Met wie ga jij deze snack binnenkort tjappen dan?

De loempidel is absoluut geen 1 april-grap

Online circuleerden wat geruchten dat het om een 1 april grap zou gaan, maar dat zou dan wel een heel vreemde poging zijn want de loempidel is al vanaf donderdag beschikbaar. Aan het AD liet Maurice Kroon, de marketingmanager van VanReusel dan ook weten: “Het is serious business voor ons.”

Reageer op artikel:
De Loempidel is een Hollandse snack in een Vietnamees jasje
Sluiten