Volgens geruchten is Disney begonnen aan een nieuwe Pirates Of The Caribbean

Het lijkt maar niet op te houden met de Pirates Of The Caribbean-reeks. Naar het schijnt zijn ze namelijk begonnen zijn aan het zesde deel van de filmreeks. Alleen zal het nog wel een flinke tijd duren voordat we weer van onze favoriete piraten kunnen genieten.

Je zou toch denken dat het onderhand wel mooi is geweest met de avonturen van kapitein Jack Sparrow, maar op zich gaat het er nog steeds in als zoete koek. Het laatste deel, Salazar’s Revenge aka Dead Man Tell No Tales, bracht een luttele 800 miljoen dollar. Na de eerste Pirates-film is het daarmee de film die het minste opbrengt. Maar ja, nog steeds rinkelt de kassa als een malle bij Disney.

Het script wordt geschreven door Ted Elliot (Aladdin, National Treasure, Pirates 1-4), zijn collega Terry Rossio en Jeff Nathanson (Catch Me If You Can, The Terminal, Salazar’s Revenge). Het was even onduidelijk of Johnny Depp wel terug is te zien in het nieuwe deel, aangezien hij de laatste tijd regelmatig negatief in het nieuws is. Alleen stelt producent Jerry Bruckheimer dat een Pirates-film zonder Depp geen mogelijkheid is. Zijn wij het helemaal mee eens.

https://www.youtube.com/watch?v=RHfwLaxx-0U

Foto: Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
Volgens geruchten is Disney begonnen aan een nieuwe Pirates Of The Caribbean
Sluiten