Ryan Reynolds speelt de hoofdrol in nieuwe Netflix film: 6 Underground

redactie 2 Oct 2019 Entertainment

De nieuwe Netflix film 6 Underground heeft Ryan Reynolds in de hoofdrol en wordt geregisseerd door niemand minder dan explosie-koning Micheal Bay. Da’s even een lekkere combo of niet dan? De trailer geeft je al een goed idee van wat je kunt verwachten. Auto’s, explosieven, over de top geweld en nog meer explosieven. De trailer van Netflix heeft dan ook het toepasselijke bijschrift: “Ryan Reynolds, Micheal Bay and a metric f*ck-load of dynamite.”

Zes

Het verhaal richt zich op zes miljardairs die hun eigen dood in scene hebben gezet, om zo verder incognito door het leven te gaan. Op die manier kunnen ze onopgemerkt de wereld beschermen tegen alle bad-guys die er nog vrij rondlopen. Die zes helden worden vertolkt door: Ryan Reynolds, Dave Franco, Manuel Garcia-Rulfo, Adria Arjona, Corey Hawkins en Ben Hardy. Lang niet gek.

Er komen in ieder geval genoeg elementen voorbij om menig man voor een tijdje stil te houden. Op 13 december kan je dat zelf gaan uitvinden, uitsluitend op de streaming grootmacht.

Reageer op artikel:
Ryan Reynolds speelt de hoofdrol in nieuwe Netflix film: 6 Underground
Sluiten