Nieuwe nachtclub in Utrecht belooft groot spektakel te worden

In Utrecht zal binnenkort een nieuwe nachtclub geopend worden. En het is er niet zomaar eentje. Volgens horecaondernemer Omar Waseq wordt dit een club van uitzonderlijke grootte. ‘Internationaal bestaat dit nog niet’.

De club zal KABUL à GoGo heten. De locatie van nieuwe nachtclub is de plek waar voorheen Central Studios was. Vanaf vrijdag 12 april kan je gaan dansen en feesten.

Belevenis

KABUL à GoGo zal gaan draaien om het vrijzinnige leven. Met verschillende ruimtes kan je op meerdere plekken feesten naar de sfeer waarin jij je voelt. Eén ruimte zal gebruikt worden voor bezoekers die komen voor een nachtclub. Hier kunnen dan zo’n 2000 mensen in. De andere ruimte zal gebruikt worden voor lokaal podiumtalent, muziek of theater. Echter wordt deze ruimte na 11 uur ’s avonds betrokken bij de nachtclub. Daarnaast zijn er ook plannen voor een buitenruimte.

Thema

Het thema en de sfeer van de club zullen wat weg hebben van het Midden-Oosten. Denk dus hierbij aan zandkleuren, tapijten en een decor dat stedelijk leven uitstraalt. Hoe het interieur er écht uitziet, weten we nog niet. Er zijn nog geen filmpjes of foto’s vrijgegeven door de eigenaar van de club.

Jaren 60

Je zou misschien denken dan KABUL à GoGo een willekeurige (en een beetje aparte) naam is voor een nachtclub. Toch zit hier een hele betekenis achter. De eigenaar van de club, Waseq, komt zelf uit de Afghaanse hoofdstad Kabul en de à gogo staat wat hem betreft voor het vrijzinnige. Met zijn nieuwe club probeert hij dan ook de hoofdstad van Afghanistan af te schilderen. Vroeger stond de stad namelijk bekend als een hippe en vrijzinnige stad. Tegenwoordig is dat wel anders. ‘Ik heb zelf Kabul nog nooit gezien, maar wel veel over gehoord. Ik wil in mijn club het Kabul van mijn ouders laten zien.’

 

Reageer op artikel:
Nieuwe nachtclub in Utrecht belooft groot spektakel te worden
Sluiten