Nieuwe herencollectie bij Zalando daagt je uit om je te onderscheiden van de grijze massa

‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’, is een spreekwoord dat diep verankerd zit in de Nederlandse cultuur. Helemaal prima en in veel dingen kunnen we daar ons ook best in vinden, maar het is niet per se een topmotto voor je stijl. Zalando speelt daar nu handig op in met hun nieuwe ‘Be Extranormaal’ campagne.

Het toonaangevende modeplatform snapt dat de Nederlandse man lekker zijn ding doet en zichzelf moet omarmen hoe hij is. Maar het probeert ook de Nederlandse man wat aan te moedigen om hun stijl te herdefiniëren.Prima initiatief! Kan nooit kwaad om je eigen stijl even voor de spiegel te houden, nietwaar? Net zoals je smaak, verandert ook je stijl gedurende de jaren.

Be Extranormaal

De hele campagne geregisseerd en gefotografeerd door Noël Loozen. Hij denkt even hardop na: “Wat is ‘normaal’ nou echt? Extranormaal zijn, is wellicht de essentie van weten wie je bent en hoe je je eigen identiteit kunt omarmen en uitdrukken. Om jezelf niet te vergelijken met iemand anders en vertrouwen te hebben in wie je bent.”

Eigen identiteit omarmen en uitdrukken, altijd een goed idee. Met de nieuwe Herfst/Winter 2019 herencollectie van Zalando heb je in elk geval meer dan genoeg inspiratie om je garderobe van een dikke upgrade te voorzien. Koop die gekleurde trui, haal die nieuwe hagelwitte Air Force 1 sneakers en bestel dat jasje. Je garderobe kan ongetwijfeld wel weer wat frisse invloed gebruiken. Hieronder hebben we inspiratie voor je verzameld. De looks zijn in de heerlijk, authentiek Hollandsche setting op de gevoelige plaat gezet. Alle items kun je bestellen op zalando.com. Go for it!

In samenwerking met Zalando

Reageer op artikel:
Nieuwe herencollectie bij Zalando daagt je uit om je te onderscheiden van de grijze massa
Sluiten