Dit zijn de nieuwe basketbalschoenen van Puma en Porsche

De twee grote merken Puma en Porsche hebben de handen ineengeslagen en twee paar basketbalschoenen ontwikkeld. En wát voor sneakers zijn het! De goudgele schoenen zijn de nieuwe sensatie in de basketbalwereld.

Het is niet de eerste keer dat de twee topmerken samenwerken. In het verleden zijn er al meerdere schoenen ontwikkeld voor in de racerij. Dit omdat Porsche erg actief is in de racewereld.

LaMelo Ball

De sneakers zijn niet alleen ontwikkeld door Porsche en Puma. NBA-speler LaMelo Ball, uitkomend voor de Charlotte Hornets, is ook betrokken bij de creatie van de schoen. De LaMelo Ball MB.03, zoals de sneakers heten, is het derde paar signature shoes van de 22-jarige basketbalspeler.

MB.03

Verwijzingen

De schoenen zijn eigenlijk niet helemaal nieuw. Het is namelijk een speciale editie van een bestaande basketbalschoen van Puma. Het verschil is dat nu Porsche zich ook gemengd heeft in het design. De inbreng van het Duitse automerk is de op de racewereld geïnspireerde graphics en de kleurstelling van de sneakers. Het is een verwijzing naar de goudkleurige lak van de Porsche 930 Turbo. In de andere schoen, de All-Pro Nitro, komt de iconische 930 Turbo nog sterker terug. Op de zijkant van de schoen staat namelijk ‘Porsche Turbo’ gedrukt op de zijkant.

All-Pro Nitro

Meer dan een automerk

Porsche staat natuurlijk bekend om zijn snelle auto’s, maar ze zijn ook erg actief buiten de autowereld om. Het Duitse merk produceert ook producten als mountainbikes en horloges. Wel hebben deze producten een wat duurder prijskaartje, zoals we gewend zijn van Porsche

Prijzen

Hoewel de producten van Porsche meestal erg duur zijn, is de nieuwe basketbalschoen best betaalbaar. Voor de MB.03-basketbalschoen ben je €149,95 kwijt. De andere schoen is echter niet te vinden op de Nederlandse Puma-website. In de Verenigde Staten koop je ze voor een vergelijkbare prijs als de andere schoen.

Reageer op artikel:
Dit zijn de nieuwe basketbalschoenen van Puma en Porsche
Sluiten