FHM500-babe Nicky Opheij gekroond tot Miss Nederland 2017

In 2014 won ze al het programma Holland’s Next Top Model en genoten we van haar brede lach en droge humor. Dit gaat natuurlijk over de 22-jarige Brabantse prachtvrouw Nicky Opheij. We zijn sinds haar vorige landelijke overwinning pas 3 jaar verder en ze kan nu Miss Nederland aan haar curriculum vitae toevoegen.

Sommige dingen zullen nooit veranderen, en daar zijn wij enorm blij mee. Nicky Opheij werd gisteravond gekroond tot Miss Nederland en is nog altijd de bescheiden, spontane meid die ze die jaar geleden ook was. “Ik heb het gewoon geflikt, maar de anderen waren ook zo super goed” riep de Handelse schone bij haar kroning gisteravond.

Deze overwinning houdt ook in dat Nicky ons kikkerlandje mag vertegenwoordigen tijdens de Miss Universe verkiezing in Las Vegas. Hoe vet is dat! Over drie weken stapt ze al het vliegtuig in om zich voor te bereiden op deze mondiale verkiezing, op 26 november zal ze er strijden voor de wereldkroon. Dat wij zijn gek op Nicky is al een tijdje duidelijk, zo straalt ze al een paar jaar in onze FHM500. Wij snappen die overwinning wel!

https://www.instagram.com/p/BaC-kMHAExT/?taken-by=missnederland

https://www.instagram.com/p/BZqYqemFsqA/?taken-by=nicky_opheij

https://www.instagram.com/p/BZLcnKwFWi2/?taken-by=nicky_opheij

https://www.instagram.com/p/BYA38_Il13V/?taken-by=nicky_opheij

https://www.instagram.com/p/BZVkI7glj4I/?taken-by=nicky_opheij

https://www.instagram.com/p/BYvF45MF6e3/?taken-by=nicky_opheij

https://www.instagram.com/p/BWF5lz4Fw5T/?taken-by=nicky_opheij

https://www.instagram.com/p/BV9fgLQlSr-/?taken-by=nicky_opheij

Foto: YouTube

Nu.nl

Reageer op artikel:
FHM500-babe Nicky Opheij gekroond tot Miss Nederland 2017
Sluiten