Nickelodeon streamt vanaf nu jouw favoriete ’90s programma’s

Vroeger was alles beter toch, dus ook de tekenfilms en andere kinderseries. We hadden Kenan & Kel, CatDog, Rocko’s Modern Life, The Wild Thornberrys, The Angru Beavers, Hey Arnold! en nog veel meer van dit soort geniale programma’s. Die worden binnenkort allemaal gestreamd door Nickelodeon.

Samen met VRV komen zij met NickSplat. Je kunt het kanaal bekijken voor $5.99 per maand of $9.99 per maand met de premium VRV bundel. Voorlopig is het dus nog niet beschikbaar in Nederland. Toch is er een mogelijkheid om je mailadres op te geven om op de hoogte te blijven wanneer het in jouw regio verkrijgbaar is, dus er is hoop.

Hoe chill zou het zijn om op een regenachtige zondag eens lekker wat oude tekenfilms te checken. Je kunt, als het hier beschikbaar is, namelijk kijken via de app op je Xbox One, PS4, Apple TV, Roku, Fire TV, Android TV, Chromecast, Android- en iOS-apparaten. Laat dit maar even heel gauw de oceaan oversteken. Check hieronder nog maar eens een verzameling waarvan je nostalgie-orgaan overuren gaat maken. Is dat effe geniete hè, een feest van herkenning.

Foto: Nickelodeon.

Reageer op artikel:
Nickelodeon streamt vanaf nu jouw favoriete ’90s programma’s
Sluiten