Nick Kyrgios verliest zijn concentratie door bloedmooie dame in het publiek

redactie 25 Sep 2019 Entertainment

Federer vs Kyrgios. Een hartstikke mooi affiche natuurlijk waar menig tennisfan het warm van krijgt. Beide mannen gefocust, spannende rally’s en tennis van het hoogste niveau. Althans als beide mannen hun concentratie weten te behouden natuurlijk. De nummer 27 van de wereld speelde namelijk nog een tweede wedstrijd, genaamd who’s that hot chick?

Mooie dame

Ja, je leest het goed. Als het aan Kyrgios lag verloor hij niet van Federer, omdat Roger de beste speler aller tijden is. Nee, Nick verloor omdat die was afgeleid door een mooie dame. Het kan natuurlijk de beste overkomen. Je ziet een mooie dame en je bent er gewoon niet meer helemaal met je koppie bij. Zelfs ‘the one’ Neo was afgeleid door de blonde dame in de rode jurk. Schaam je dus niet Nick, wij snappen hoe jij je voelt.

Bad-boy

Los van het feit dat deze ‘aussie’ fucking goed kan tennissen is hij wel een echte pain in the ass. Een ding is in ieder geval zeker. Wanneer Nick Kyrgios op het veld stapt wordt het altijd een spektakel. Trickshots, no-look shots, een grote bek of iemand in het publiek dissen voor de ogen van zijn vriendin. Of met een flesje water net doen als of je aan het aftrekken bent op het veld, niks is te gek voor deze tennisser. Hij beschikt over al deze kwaliteiten en is niet vies van een goed feestje. Hij is een beetje de George Best van het tennis. Never change Nick!

De grote vraag

Nu willen wij natuurlijk maar één ding weten: Wie is die mooie dame? Hopelijk voor Nick en ook een klein beetje voor ons komen we daar binnenkort achter. Als je Nick weet af te leiden met je schoonheid, dan moet je wel een heel lief gezichtje hebben, want Kyrgios heeft al de nodige portie dames gehad in zijn leven. Wij hopen dat het wat wordt en dat zij mee ‘down under’ gaat. Succes Nick!

Reageer op artikel:
Nick Kyrgios verliest zijn concentratie door bloedmooie dame in het publiek
Sluiten