Next level kamperen op deze unieke locaties

Redactie 26 jul 2017 Entertainment

Dobberen op het water in Amsterdam Noord, je ochtendbaard scheren in het Olympisch Stadion en slapen onder de sterrenhemel van onze hoofdstad, tijdens Camp the Night kan het allemaal. Op 12 en 13 augustus knalt kampeerplatform Campspace.com deze pop-up campings uit de grond.

Campspace.com doorbreekt het feit dat kampeerders vastzitten aan de standaard campings. Het moet op deze manier makkelijker worden om reizigers en mensen die hun achtertuin, dakterras, oprit of privé-strand willen verhuren met elkaar in contact te laten komen. ‘Kamperen is zo veel meer dan aangeharkte, rechthoekige strookjes gras, toiletgebouwen en animatieteams. Wij van Campspace.com willen laten zien dat je overal je matje kunt uitrollen: in Nederland bijvoorbeeld op een dakterras in het Amsterdamse centrum, of in de heuvelige achtertuin van iemand uit Valkenburg.’

FHM-Kamperen Camp the Night

Uitzicht op Amsterdam
Op dakterras NEST, boven Hotel Casa Amsterdam, heb je een slaapplek met een waanzinnig uitzicht op onze hoofdstad. Verder is er livemuziek en een diner waar je van kunt genieten. Als dit je allemaal nog niet overtuigt, ben je misschien wel om met een ontbijtje op bed.

Olympisch Stadion
Dit wordt een intensieve kampeersessie. Je tent staat op historische grond en er zijn verschillende work-outs gepland, die worden georganiseerd door SQM2.

FHM-Kamperen Camp the Night

Dobberen in Noord
Op de drijvende tuinen in De Ceuvel staat ook een tijdelijk camping. Je krijgt daar een volledig verzorgde tent tot je beschikking die staat op een milieuvriendelijk vlot. ‘s Avonds chill je bij een miniconcert en het eten wordt verzorgd door duurzaam Café De Ceuvel.

FHM-Kamperen Camp the Night

Artistiek op Science Park
Ben je meer een kunstzinnig type? Dan ben je op het Science Park op de goede plek. De kampeer-kunstwerken van Urban Campsite Amsterdam zorgen voor een unieke slaapplek en je ligt in ieder geval op een lekker matras, mocht je bang zijn dat je luchtbed lek raakt. De avond is compleet na een gezamenlijke barbecue of het bakken van je eigen pizza.

Claim je plek
Een unieke ervaring dus, zeker voor echte kampeerders. De meeste plekken zijn inclusief tent te boeken op Campspace.com. Voor twee personen betaal je tussen de 120 en 150 euro, maar voor 37 euro tuk jij al in het Olympisch Stadion. Leuk idee om dit met je sportteam te doen, want met een groep krijg je ook nog eens korting.

FHM-Kamperen Camp the Night

Reageer op artikel:
Next level kamperen op deze unieke locaties
Sluiten