Je Strava-record aanvallen doe je met de nieuwe New Balance FuelCell-collectie

We kennen New Balance als een van dé sneaker brands van dit moment, van ze hebben ook een flinke geschiedenis in het ontwikkelen van hardloopschoenen. Hun nieuwste wapenfeit op dit gebied zijn de FuelCell Rebel v4 en de FuelCell SuperComp Elite v4.

Ga maar eens op straat tellen hoeveel paartjes New Balance je om voeten ziet gestrikt. In de afgelopen jaren heeft het Amerikaanse merk een keiharde comeback gemaakt. Maar ze vergeten hun roots allerminst. Al sinds 1960 worden er door NB hardloopschoenen ontwikkeld.

Dit jaar trappen ze af met een paar nieuwe modellen in de FuellCell-categorie. De SC Elite v4 is een geavanceerde wedstrijdschoen a 280 euro, terwijl de Rebel v4 (€160) uitermate geschikt is voor de dagelijkse hardloopsessies.

New Balance FuelCell

SC Elite v4

Sneller, lichter en beter zijn de kernwoord die deze hardloopschoen typeren. Een schoen die speciaal is ontwikkeld voor wedstrijden met als doel om topprestaties te leveren. De SC Elite v4 is voorzien van een nieuwe FuelCell-schuim en een stevige koolstofvezelplaat, waarmee het de lichtste en snelste SC Elite is die tot nu toe is gemaakt. Daar betaal je met een prijs van 280 euro dan ook wel voor.

New Balance FuelCell

FuelCell Rebel v4

Als je niet gelijk je hele budget wil spenderen, dan tippen wij de FuelCell Rebel V4. Ook dit model is een stuk lichter ten opzichte van z’n voorganger, waardoor je sneller en soepeler zal lopen. Hij heeft een lekkere dikke zool, wat zorgt voor een goede demping. Daarnaast staat de FantomFit garant voor een nauwkeurige pasvorm. Waar de SC Elite V4 over een koolstofvezelplaat beschikt, daar ontbreekt dit bij de Rebel v4, wat ‘m tot een meer geschikte trainingsschoen maakt voor beginners als gevorderden.

Dus dartel jij met deze schoenen als een hinde over de Afrikaanse savanne door het park. De inschrijving voor de marathon van Rotterdam is nog open hé? Meer info check je op newbalance.nl.

Reageer op artikel:
Je Strava-record aanvallen doe je met de nieuwe New Balance FuelCell-collectie
Sluiten