Netflix dropt eerste beelden van Undercover seizoen 2

Netflix uitgespeeld? Nog heel even geduld, het nieuwe seizoen van Undercover is onderweg! De serie dropte de releasedatum én een sicke video waarin we al een beetje beeld krijgen van wat er dit seizoen gaat gebeuren. We like!

Seizoen 1

Mocht je even vergeten zijn waar Undercover over gaat, of heb je nog nooit een aflevering gezien: wij vertellen je graag nog even waar deze serie over gaat. Undercover vertelt het verhaal van een harde drugscrimineel genaamd Ferry Bouman. Ferry wordt gespeeld door Frank Lammers, die heerlijke Brabantse acteur. Da’s alleen maar meer reden om te kijken, toch? Bouman is de grootste xtc-producent ter wereld. Je snapt zelf ook wel dat zijn rustige leventje niet altijd rustig blijft. Twee undercoveragenten komen zijn leven op z’n kop zetten. De rest laten we aan jou over. Slinger deze serie maar snel aan.

Undercover 2 aankondiging

Vandaag publiceerde Netflix een soort aankondiging van het tweede seizoen van Undercover. In de video zien we Ferry door de gevangenis lopen, samen met een oude bekende. Rico Verhoeven maakt namelijk zijn intrede in de serie. Wat er precies gaat gebeuren in dit seizoen, dat is nog even afwachten. Wat we wel weten is dat we weer een paar mensen terug gaan zien in de serie.

View this post on Instagram

Duckfacing with my gangsterhubby #undercover2 @netflixnl

A post shared by Elise Schaap (@elise_is_here) on

Door een tweetje van televisiezender Eén weten we dat Anna Drijver en Tom Waes weer terugkeren. Of het stel dan dichter tot elkaar zal komen, is nog maar de vraag. Het was eerst overigens nog even spannend of Frank Lammers en Elise Schaap wel te zien zouden zijn, maar we kunnen weer opgelucht ademhalen. De twee zijn hartstikke terug van weggeweest.

Je hebt nog even de tijd om het eerste seizoen (opnieuw) te bingewatchen. Het tweede seizoen van Undercover is vanaf 6 september te zien op Netflix. Nog eventjes geduld dus.

Reageer op artikel:
Netflix dropt eerste beelden van Undercover seizoen 2
Sluiten