Nieuwe apocalyptische Netflix-film ‘How It Ends’ ziet er razendspannend uit

Redactie 25 jun 2018 Entertainment

Netflix doet weer een nieuwe poging om een succesvolle film op de markt te brengen. Nadat Bright volledig flopte hadden we verwacht dat het weer even zou duren maar ze gaan er gewoon weer voor. Dit keer gaan ze het apocalyptische genre ontdekken en de eerste trailer ziet er vrij exciting uit. De film heet How It Ends en gaat over een man die samen met zijn schoonvader zijn vrouw probeert te redden.

Cast en verhaal ‘How It Ends’

Wat we momenteel in de trailer krijgen te zien ziet er alvast goed uit. De cast bestaat uit Theo James (van Divergent) en Forest Whitaker (Black Panther) die schoonzoon en schoonvader samen spelen. Theo is met zijn vrouw aan het facetimen als er iets erg gebeurd. Het probleem is dat ze aan de andere kant van het land zit. Samen met haar vader besluit hij naar de andere kant van het land te reizen om zijn vrouw te vinden en haar te redden van de ondergang.

Budget

Ook al is het verhaal een beetje standaard ziet de film er goed uit. Daarmee in gedachte houdend dat het budget voor de film helemaal niet zo groot is. Slechts 20 miljoen euro werd er aan de productie uitgegeven. Naar huidige Amerikaanse Hollywood standaarden is dat een bijzonder klein budget. Maar daar zie je niks van in de trailer.

Trailer

We hebben verder geen idee wat er precies aan de hand is in How It Ends. We zien dat er iets behoorlijk fout is met de wereld en dat er iets heftigs aan de hand is, maar wat blijft vooralsnog onduidelijk. Maar dat is het doel, de hoofdpersonages lijken het ook allemaal niet te begrijpen. We zullen het allemaal 13 juli mogen aanschouwen wanneer de film op Netflix verschijnt. Trailer check je hieronder.

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Nieuwe apocalyptische Netflix-film ‘How It Ends’ ziet er razendspannend uit
Sluiten