Netflix-serie over superster David Beckham gaat op jouw watchlist

We kennen ‘m allemaal nog uit zijn weergaloze tijd bij onder andere Manchester United en Real Madrid: David Beckham. Hoewel de Britse superster al een geruime tijd voetballer af is, blijven we maar telkens dingen over de beste man horen. Gisteren is bekend geworden dat de voetballer namelijk een heuse Netflix serie over zichzelf krijgt.

Eerlijk is eerlijk, we zijn allemaal wel stiekem een beetje jaloers op onze Britse vriend. Zo scoort (of scoorde) hij op maar ook regelmatig naast het veld. En dat moet voor inspiratie hebben gezorgd bij Netflix, want zij hebben gisteren een trailer uit gebracht voor zijn aankomende documentaire serie, die compleet over het turbulente leven van deze voormalig voetballer zou gaan.

Netflix

In deze vier delige docuserie gaan we David Beckham op de voet volgen. Zoals de officiële logline van de serie luidt: ‘Beckham is een van de meest bekende namen in de wereld, maar niemand weet wie hij nu echt is’. Of dat helemaal waar is, zijn we nog niet helemaal over uit. Maar deze serie moet daar in ieder geval een handje bij helpen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door David Beckham (@davidbeckham)

Leven David Beckham

We krijgen in ieder geval een uitgebreid kijkje in het leven van de voormalig voetballer. Zo komt de relatie met Victoria Beckham ook aan bod, zij zouden namelijk hun eerste dates telkens in het geheim ergens in een parkeerplaats hebben gehouden. Ook het bekende incident met trainer Sir Alex Ferguson wordt besproken. Hij kreeg ooit van de leermeester een voetbalschoen in zijn oog gesodemieterd, niet erg fraai. De documentaire serie telt vier afleveringen, elk van ongeveer een uur. Komen alle afleveringen dan meteen op de streamingsdienst? Zeker. Wanneer? 4 Oktober. Nieuwsgierig geworden? Check de trailer hieronder!

Reageer op artikel:
Netflix-serie over superster David Beckham gaat op jouw watchlist
Sluiten