Netflix onthult trailer van veelbelovende Franse film Athena

Het is vrijdagavond en dat betekent weekend! Je hebt er een hele werkweek op moeten wachten, maar nu mag je weer lekker ongegeneerd op de bank hangen met drie zakken chips en een koud pilsje. Kijk dan ook effe een paar films weg die wij al hebben geopperd. Voor nu hebben weer eerst effe een trailer die je moet checken van een film die jij binnenkort sowieso moet gaan kijken. De nieuwe film heet Athena en schijnt gruwelijk te zijn.

Netflix is de samenwerking aangegaan met de succesvolle Franse regisseur Romain Gavras voor een nieuwe film genaamd Athena. Wij zijn dan ook super benieuwd wat deze getalenteerde man er van heeft gebakken.

Athena

Heel lang hoeven we in ieder geval niet te wachten op de film. Als we de planning moeten geloven, is het de bedoeling dat de film in september van dit jaar al op de streamingsdienst te vinden moet zijn. Op de website van Netflix is er niet veel te vinden over de nieuwe film. ‘Uren na de tragische en onverklaarbare dood van hun jongste broer wordt het leven van drie broers volledig op zijn kop gezet.’ De teaser houdt alles nog geheimzinnig, maar toch weet de sfeer gelijk de volledige aandacht van iedereen bij ons op kantoor te trekken.

Romain Gravas

Zoals we al zeiden is Athena gemaakt door een succesvol regisseur. The World Is Yours is zijn meest bekende film en wij gaan er ergens ook wel vanuit dat jij deze film al gekeken hebt. Ook was hij de regisseur van de korte film bij het nummer No Church in the Wild van onze vrienden Jay-Z en Kanye West. Nu gaat hij er samen met Alexic Manenti, Anthony Bajon en Karim Lasmi alles aan doen om wederom weer een knaller van een film neer te zetten. Houd de maand september Netflix dan ook goed in de gaten, want als het aan ons ligt wil je deze film niet missen.

Reageer op artikel:
Netflix onthult trailer van veelbelovende Franse film Athena
Sluiten