Naast F1 krijgt nu ook NASCAR eigen Netflix serie met NASCAR: Full Speed

Het succes van Netflix serie F1: Drive to Survive zal niemand zijn ontgaan. We staan aan de vooravond van het zesde seizoen over de Formule 1 en de serie domineert al jaren de hitlijsten op de streamingsdienst. Dat kunnen wij ook, hebben ze bij NASCAR gedacht, want ook deze autosport krijgt een heuse eigen Netflix serie.  

Binnenkort kunnen we op de streamingsdienst ook gaan genieten van heerlijke beelden van het grootste stockcarrace spektakel ter wereld. Maak je klaar voor weer een serie vol spanning en sensatie, maar waar we ook worden meegenomen in de struggles van zowel op als naast het circuit.

NASCAR: Full Speed

In NASCAR: Full Speed krijgen we een kijkje in de keuken het grootste kampioenschap in het stockcarracen. In deze serie worden we meegenomen door alle deelnemende teams en coureurs, maar gaat het voornamelijk over het wat ingewikkelde playoff systeem die de sport kent. Want hoe bepaal je nu de winnaar van een race, waarin er 40 auto’s in een ovaal rondjes rijden? In de playoff vallen er middels een eliminatiesysteem steeds auto’s af, waarna er uiteindelijk vier coureurs strijden om die felbegeerde titel.

Uitdagingen

Buiten de prachtige racebeelden, worden we ook door de coureurs meegenomen door de uitdagingen naast het circuit. Het leven van een topsporter gaat niet altijd over rozen en zijn de rijders open over de uitdagingen op fysiek, mentaal en emotioneel vlak. Dat belooft in ieder geval wat. Vanaf 30 januari staat de serie op Netflix. Benieuwd naar de eerste beelden van deze potentiële topper? Dan is het jouw geluksdag vandaag, want Netflix heeft zojuist de trailer uitgebracht! Die check je hieronder!

Reageer op artikel:
Naast F1 krijgt nu ook NASCAR eigen Netflix serie met NASCAR: Full Speed
Sluiten