Netflix kondigt een derde én vierde seizoen van Narcos aan

redactie 6 sep 2016 Entertainment

Het tweede seizoen van Netflix hit Narcos staat nog nauwelijks online, of de streamingsdienst komt met nieuw vuurwerk door een derde seizoen aan te kondigen. Yep, zij weten hoe ze het vuurtje brandend moeten houden.

In de kersverse teaser die zojuist is verschenen wordt duidelijk dat er een derde seizoen van Narcos zit aan te komen. Dit nadat de producent van de serie zich eerder al liet ontvallen dat hij maar wat graag een nieuw seizoen wilde schieten.

Na de teaservideo komt er een spoiler aan dus we geven je de tijd om weg te klikken…

Oké. Als je toch verder bent gaan lezen is het je eigen schuld. Anyway, in het tweede seizoen van Narcos zien we hoe Pablo Escobar aan zijn einde komt. Dat roept natuurlijk vragen op hoe die serie dan verder gaat. Tegenover de Amerikaanse krant USA Today geeft producent Eric Newman daar eigenhandig antwoord op door te zeggen: ‘De show ging nooit over Pablo Escobar. Het ging altijd over de oorlog tegen drugs en die oorlog duurt nog altijd voort.’

In dat licht bezien is de serie nog láng niet aan zijn einde. We noemen een El Chapo die genoeg stof in de geschiedenis heeft geblazen voor minstens een paar nieuwe serie seizoenen van een serie. USA Today wist overigens ook te melden dat naast seizoen drie, ook al seizoen vier is besteld. Voorlopig blijven we nog wel even zoet met onze favoriete drugsoorlogserie. We houden je op de hoogte.

Reageer op artikel:
Netflix kondigt een derde én vierde seizoen van Narcos aan
Sluiten