Deze hacks voor Netflix helpen jou de vakantie door

Als je er eenmaal bent, is het heerlijk ontspannen maar op vakantie gaan levert toch altijd een hoop stress en gedoe op. Ingecheckt? Check! Koffer dicht? Check! Paspoort bij je? Check! Je lijkt helemaal ready voor vertrek, maar ben je ook goed voorbereid op het reizen zelf? Met deze vijf Netflix-hacks kun je deze zomer onderweg genieten van je favoriete films en series. 

  1. Vergeten uit te loggen? Meld je overal af bij je Netflix-account

We snappen het goed hoor. Je chillt en avondje rustig op je hotelkamer en kijkt even snel een aflevering van je favo serie. Moet kunnen, iedere avond uitgaan is ook weer zowat. En dan… Oeps, vergeten uit te loggen op je Netflix-account voor je vertrek! Regel het in één keer via ‘Uitloggen op een apparaat’.

  1. Film kijken tijdens je vlucht? Zo kijk je offline

Het gebeurt ons bijna iedere keer. Als dat vliegtuig net is vertrokken komt het realisatiemoment: je hebt hier natuurlijk geen bereik. Zitten we weer naar die ene Spotify-lijst te luisteren die we drie jaar geleden per ongeluk hebben gedownload. Bereid je dus goed voor op je volgende vlucht door films en series te downloaden om offline te bekijken. Als je thuis de films en series alvast downloadt, kun je in het vliegtuig, of op je vakantieadres alsnog gewoon kijken. Ckeck hier hoe het werkt.

  1. Te druk met inpakken en geen tijd om te downloaden? 

Overkomt ons ook allemaal. Of dat je het met je stomme kop gewoon vergeet, zoals hierboven. We get it, het is al een hoop gestress om genoeg korte broeken in te pakken en die verdomde zonnebrandcrème niet te vergeten. Schakel gewoon ‘Smart downloads’ in en de volgende aflevering van de serie die je aan het kijken bent, wordt automatisch gedownload. Ideaal!

  1. Niets missen tijdens je vakantie?

Uiteindelijk heb je op vakantie waarschijnlijk ook gewoon geen tijd om te Netflixen. Je doet leuke dingen en vergeet helemaal dat die nieuwe aflevering ook nog gekeken moet worden. Daarom kun je gewoon herinneringen instellen voor je favoriete aankomende films en series. Ga naar de Coming Soon-rij op je Netflix-startscherm en stel een herinnering in voor de titels waar je deze zomer naar uitkijkt. Dan krijg je gewoon een melding als het zover is en vergeet je niets.

  1. Houd je datagebruik onder controle

Gebruik je veel data terwijl je onderweg Netflix kijkt? Ontdek hoe je je dataverbruik onder controle houdt. Het bekijken van tv-programma’s of films op de Netflix-app verbruikt verschillende hoeveelheden gegevens per uur, afhankelijk van de videokwaliteit. Kijk hier hoe je de instellingen voor gegevensgebruik aanpast.

Zo, nu ben je écht helemaal klaar voor de vakantie. Heel veel plezier daar enne, vergeet je niet FHM.nl af en toe in de gaten te houden? Wij maken ondertussen ook nog steeds leuke stukjes voor je. We zien je roodverbrande hoofd wel verschijnen.

Reageer op artikel:
Deze hacks voor Netflix helpen jou de vakantie door
Sluiten