Dit zijn dé Netflix en Chill tips voor een steamy zaterdagavond

Je kan ervoor kiezen om strontlazarus in de kroeg te gaan staan vanavond. Je kan er ook voor kiezen om het bed in te duiken met een hele goede film. Het vervolg van deze Netflix en Chill date laten we aan jou over. Kies ervoor om een hete Fifty Shades marathon te houden of spring dat bed in met 365 days. Dit zijn dé films op Netflix die ervoor zorgen dat jouw Netflix-date wild wordt in plaats van chill. Disclaimer: goed gezelschap bij deze films is erg belangrijk. Het kan namelijk erg nuttig zijn om na afloop te sparren over een recensie.  

Eerlijk is eerlijk, we verlangen allemaal wel eens naar zo’n steamy avond. Is er een betere manier dan die te starten met een banger van een film? Of je die dan afkijkt of niet, laten we helemaal aan jou over. Het fijne aan dit concept is, je kan het zo gek maken als jezelf wil. Essentieel is een (goed) bed of bank natuurlijk en een televisie. Optioneel is een flesje bubbels, bijpassende snacks en kaarsjes. Klinkt als een feestje, maar de slingers moet je wel zelf ophangen. Met deze films kom je zeker in de stemming, mocht je er aan één niet genoeg hebben kun je ook het hele lijstje afwerken – al is het alleen maar om inspiratie op te doen.

O Lado Bom de Ser Traída

Een erotische thriller uit Brazilië en zit vol met loeihete clichés. Meer hoeven we niet te vertellen, toch?

Fifty Shades-films

In de categorie hete films, eentje over een sprookje met een duister randje.

365 Days-films

Over duistere randjes gesproken, een dominante maffiabaas die een vrouw gevangenhoudt waarbij ze een jaar de tijd krijgt om voor hem te vallen.

Homesick

Bij deze Noorse film draait het allemaal om het doorbreken van taboes, met je halfzus bijvoorbeeld.

Reageer op artikel:
Dit zijn dé Netflix en Chill tips voor een steamy zaterdagavond
Sluiten