Netflix draait op volle toeren met deze superseries

Als je nou écht niet weet wat je moet kijken, dan moet je snel naar Netflix gaan. De populaire streamingsdienst heeft dit weekend weer een sterke serie gelanceerd. Met Testament: The Story of Moses wordt je meegenomen in het Bijbelverhaal van Mozes.

3 Body Problem, een serie dat onlangs werd gelanceerd, werd gezien als een weerzinwekkende serie die vele records zou verbreken. Dit liep toch anders. Testament: The Story of Mozes heeft de eerdergenoemde serie van de troon gestoten betreft meest gestreamde serie.

3 Body Problem

De 8-delige serie ging op 21 maart in première op Netflix en werd al gauw een hit. De sci-fi serie werd gemaakt door David Bentioff en D.B. Weiss. Deze mannen hebben onder andere gewerkt aan Game of Thrones, dus de fans waren erg benieuwd naar het eindresultaat. Mede dankzij het terugbrengen van een gedeelte van de cast van Game of Thrones werd de serie een hit. Het stond op het punt om vele records te verbreken, totdat daar een andere serie voorbijkwam op het Amerikaanse streamingsplatform.

Testament: The Story of Moses

Deze docu-serie werd een week later dan 3 Body Problem gepubliceerd op Netflix. In 3 afleveringen ga je mee op de reis van Mozes. Volgens de Tenach is Mozes de grootste profeet. De tien geboden, tien plagen, alles wat je maar kan bedenken komt voorbij. Dus als je geïnteresseerd bent in geschiedenis en geloofsovertuigingen is dit echt iets voor jou.

Het is niet de eerste keer dat we zoveel mooie series kunnen zien op Netflix. Stranger Things, Avatar: The Last Airbender, Outer Banks en Undercover zijn zomaar wat Netflix-originals waar je van gaat smullen als serie-liefhebber. Heb je nou nog niet een van deze bovengenoemde series gezien? Het is zeker de moeite waard om even de eerste aflevering te checken. Wellicht heb je een nieuwe serieverslaving te pakken.

Reageer op artikel:
Netflix draait op volle toeren met deze superseries
Sluiten